• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Brzo sam se dogovorio sa Partizanom

"Sve je bilo konkretno, ja sam slobodan agent, crno-bijelima je potreban igrač i brzo smo sve utanačili", ističe bivši NBA igrač.

Dilema je riješena - Aleksandar Pavlović će obući dres Partizana, na obostrano zadovoljstvo, i kluba iz Humske i bivšeg NBA košarkaša.

Bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore podigao je veliku prašinu prethodnih dana kada je počela priča o dogovoru sa Partizanom. On ističe da je sve proteklo glatko, iako se činilo da su pregovori trajali dugo.

"Sve je nekako bilo brzo, konkretno. Ja sam bio slobodan agent, Partizanu je bio potreban igrač. Nije bilo razloga da ne krenemo u ostvarenje zajedničke želje, pa smo tako iz dana u dan bili sve bliže tome", rekao je za "Novosti" Pavlović.

On nikada nije krio da je veliki navijač crno-bijelih, pa će mu se davnašnja želja da obuče dres Partizana brzo ostvariti. Želi da sa najtrofejnijim klubom na ovim prostorima nastavi da postiže dobre rezultate, bez obzira što je šampion Srbije i ABA lige neočekivano rano ispao u Kupu Radivoja Koraća.

"Polako, biće vremena za euforiju... Partizan je najtrofejniji klub na ovim prostorima, koji je dominaciju potvrdio rezultatima, takođe je afirmisao 'bezbroj', u tom momentu mladih, a danas poznatih i priznatih igrača od Evrope do NBA. I danas ima vrhunske talente. Javnost u Srbiji već dobro poznaje momke koji nose crno-bijeli dres i koliku truda i požrtvovanja ulažu da nastavimo taj niz i pored svih pehova koji su nas zadesili ove sezone. Vjerujem da ću i ja dati doprinos. Važno je da nastavimo vrijedno da radimo, da verujemo u sebe, a ovi momci i stručni štab su potvrdili da znaju to i ove, i prošle, i svih ranijih godina. Naravno, uz podršku navijača, koji su bili uz Partizan kada se slavilo, ali i koji su tu sada, kada je teško, jer zajedno možemo sve", napomenuo je momak rođen u Baru.

On ističe da će se maksimalno potruditi da doprinese uspjesima crno-bijelih.

"Nisam zvijezda, niti sebe doživljavam tako. Do petka uveče sam bio slobodan agent, a od večeras ću i na treningu, i na utakmici, i van dvorane, biti jedan od 12 igrača Partizana koji imaju istu želju, da pobijedimo".

Partizan se ne nalazi u sjajnoj finansijskoj situaciji, zbog čega su mnogi strijepili da li će moći da plati Pavlovića. Uprkos tome, njegov agent Minja Ilić tvrdi da nijednog trenutka nije "škripalo" oko novca.

"Naravno da ne mogu da pričam o detaljama ugovora, ali nijednog momenta nije postavljao finansijske uslove shodno njegovom igračkom renomeu i kvalitetima. Naprotiv, na startu je rekao da razumije tešku situaciju našeg najtrofejnijeg kluba. Tokom razgovora vodio se prevashodno željom da igranjem za crno-bijele ostvari jedan od dječačkih snova, ali i da mu velikim iskustvom i kvalitetom pomogne kada je izuzetno teško", rekao je Ilić, Pavlovićev agent za Evropu i saradnik Džarina Akane iz agencije "Relativiti".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC