• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi stigla poruka iz Kragujevca: Vidimo se

"Protivniku iz Kupa Koraća poručujemo: Vidimo se u Superligi!"

U Kragujevcu i dalje osjećaju gorčinu u ustima.

Dan poslije poraza u polufinalu Kupa Srbije, KK Radnički poslao je neku vrstu saopštenja, u kojem se klub zahvaljuje igračima i navijačima na dostojanstvenom ponašanju u "Pioniru", tokom utakmice sa Crvenom zvezdom.

Na kraju, nalazi se i poruka za crveno-bijele: Vidimo se u Superligi!

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Iako poraz u Kupu Radivoja Koraća boli, kao i svaki drugi takmičarski neuspjeh, Kragujevčani su uzdignuta čela napustili parket, ali i tribine hale 'Pionir'.

Za razliku od mučnih scena na parketu i tribinama kragujevačke dvorane na turniru u Kragujevcu prošle godine, Šumadincima se u gostima nisu ponašali kako ne dolikuje onima koji vole svoj klub.

Dok su igrači, nezadovoljni sopstvenim neuspjehom, čestitali rivalu, ni navijači nisu okaljali obraz Grada koji su predstavljali. Nisu slavili pobjedu ljubimaca koji su ostavili srce na terenu, ali nisu ni ostavili za sobom tragove u beogradskoj dvorani Pionir kojih bi se zastidjeli Klub, Grad, pa i oni sami.

Uprava Radničkog upućuje riječi neizmjerne zahvalnosti igračima i navijačima za demonstrirano dostojanstveno na parketu i tribini. Bilo je to časno branjenje boja Radničkog i Kragujevca. Čista obraza se vraćamo sljedećoj obavezi - već za tri dana cilj je revanširati se Himiku punom mjerom za poraz od pet poena (73:68) i pobjedom vladati svojom sudbinom pred posljednje kolo druge faze Evrokupa.

Protivniku iz Kupa Koraća poručujemo: Vidimo se u Superligi, a cjelokupnoj sportskoj javnosti Kragujevca upućujemo poruku: Vidimo se u srijedu, jednim srcem za naš Radnički!", napisano je.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC