• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Trebalo je da Micić odluči

Trener Mege izjavio je da lopta u presudnom napadu nije došla do igrača kome je bila namijenjena. "Još nismo zaslužili sreću". Podrška Jokiću.

Dejan Milojević čestitao je ekipi Crvene zvezde Telekom na zasluženoj pobjedi u finalu Kupa Koraća (81:80) i rekao da je njegovoj ekipi u nedjelju uveče nedostajalo sreće.

"Nismo imali sreće, vjerovatno je još nismo zaslužili... ali, ko zna šta sve može da se desi do kraja sezone", naveo je mladi trener.

"Svaka čast Zvezdi, pokazali su kvalitet. Ponosan sam na moje momke i na način na koji smo odigrali. Jer, nije lako igrati u ovakvom ambijentu... Iz ove ekipe će izaći par vrhunskih igrača", dodao je Milojević na konferenciji za novinare.

Mega je imala posljednje četiri sekunde, da poslije tajm-auta organizuje napad za trijumf. Ipak, crveno-bijeli su odbranili svoj koš.

"Trebalo je da loptu dobije Vasa Micić, međutim, Zvezda je odigrala dobro i lopta je došla do Jokića. Takva je košarka, on je promašio i Zvezda je osvojila trofej".

Milojević je siguran da će njegovi puleni izvući važne pouke iz finalne kup utakmice.

"Znam svoj tim, to su hrabri momci. Jokić je bio izvanredan... Imaće on još mnogo šuteva koji će biti odlučujući".

On je ocijenio da su njegovi igrači prerano došli do visoke prednosti (33:15 u 11. minutu) i dodao da nema šta da im zamjeri.

"Poslije stečene razlike nismo dobro reagovali na njihovu zonu, što nije baš ni najlakše. Nije ni realno očekivati da Mega svih 40 minuta igra kvalitetno kao tokom prvih 10. Ne zamjeram nikome ništa..."

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC