• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić uzeo Kup, pa progovorio...

Trener Crvene zvezde rekao da je njegov tim na putu do "omalovažavanog trofeja" Kupa Koraća "izdržao sve pritiske".

Dejan Radonjić smatra da se njegov tim od početka finalnog turnira nalazio pod "ogromnim pritiskom", ali da je na kraju velikom željom uspio da dođe do trofeja.

"Bio je prisutan ogroman pritisak, nametnut i van takmičenja", vjerovatno je aludirao na izjavu trenera Partizana Duška Vujoševića na najavnoj konferenciji, da se "pobjednik (Kupa) gotovo unaprijed zna, a to je Crvena zvezda".

"To je dovelo do našeg izuzetno lošeg starta i velike prednosti Mege, koja je igrala rasterećeno i sa vidnom željom da osvoji trofej, koji je od starta omalovažavan. Istu želju u subotu je pokazao i Radnički", rekao je Radonjić novinarima.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU SA FINALA

Zvezda je u napetoj i neizvjesnoj utakmici pobijedila rezultatom 81:80, a Radonjić je kazao da je nešto slabija igra njegove ekipe bila prouzrokovana i umorom.

"Reagovali smo kvalitetno, ali smo se potrošili dok smo jurili veliku prednost. Subotnji meč je takođe bio težak za nas, a igrali smo bez Bobija Marjanovića i sa četvoricom juniora na klupi. Nije bilo jednostavno fizički izdržati..."

"Uprkos ogromnom opterećenju igrača, uspjeli smo da se izborimo sa svime, jer smo imali ogromnu motivaciju. Znamo da trofej kupa uz prvenstvo ima najveću vrijednost u državi", objasnio je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je odgovorio i na kritike i razne izjave o njegovom timu.

"Mi želimo i moramo da se nosimo sa pritiscima. Bez obzira na to što nam smetaju nipodaštavanje rezultata i prikazivanje naših 'ogromnih finansijskih mogućnosti', što nije tačno, pa ispada da mi treba samo da se pojavimo na terenu i da pobjeđujemo velikom razlikom..."

POJAČANJE - BEK

Zvezdin strateg potvrdio je da će klub u narednim danima pokušati da dovede novog igrača i da će to biti na poziciji beka, jer "tako diktira tržište".

Dejan Radonjić izrazio je uvjerenje da će ekipa nastaviti u dosadašnjem ritmu.

"Nema razloga da bude drugačije. Imamo odličnu atmosferu, vidi se da momci izgaraju na svakoj utakmici. Mi ćemo da radimo i ćutimo".

Crveno-bijeli neće imati vremena za slavlje, s obzirom na to da već u srijedu gostuju u Bilbau, u okviru 5. kola Last 32 faze Evrokupa.

Četiri dana kasnije u Zagrebu igraće derbi regionalnog takmičenja protiv Cedevite.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC