• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"On je Serhio Ljulj, on pogađa kad je važno"

Serhio Ljulj, junak Madriđana, priznao da će zauvijek pamtiti koš za trijumf nad Barsom.

Nedjelja je bila dan za uzbudljiva finala nacionalnih kupova. Neizvjesno je bilo u Srbiji, ali još neizvjesnije bilo je u Španiji, gdje je Real košem Serhija Ljulja 0,1 sekund prije kraja osvojio trofej!

Ko to nije vidio, mnogo je propustio. Stoga, pogledajte VIDEO

Dan poslije, Madriđani su imali veliki razlog za slavlje i zadovoljstvo. Odnijeli su pehar na stadion Santjago Bernabeu i primali čestitke svih u sportskom društvu.

"Oduševljen sam. Bilo je napeto do posljednje sekunde. Sada hoću da još uživam. Bilo je napeto kada su imali faul i koš (Bred Oleson). Ipak, onda se Ljulj našao sam na strani, dodao sam mu loptu i bio uvjeren u to da će da pogodi. Kao i svaki put", prepričao je Serhio Rodrigez posljednji napad.

Ljulj, heroj Madrida, priznao je koliko mu znači uspjeh.

"To je moj ponos. To je koš koji ću pamtiti cijelog života. Veoma, veoma sam srećan. Ne razmišljate mnogo u takvim trenucima, znate da vrijeme ističe i da možete samo da šutnete. Bio je sjajan osjećaj kada sam pogodio", prepričao je Ljulj.

"Osjećam se još zadovoljnije jer smo pobijedili. Oni su bili nadomak trijumfa, a izgubili su. To je kombinacija veoma jakih emocija u nekoliko trenutaka. Potpuno sam srećan", dodao je on.

Strelac pobjedonosnog koša posebno se zahvalio Rodrigezu na asistenciji.

"Sve pohvale bi trebalo da idu na njegov račun. On je vodio loptu u teškom trenutku i dodao mi dok sam stajao u ćošku. Vrijeme je isticalo".

Trijumfom u nedjeljnom finalu, Real je vratio trofej u svoju trofejnu salu. Posljednji tim koji je mimo dva najveća španska kluba prigrlio prestižni pehar bila je Taukeramika, 2009. godine, predvođena Mirzom Teletovićem, Pitom Majklom i Igorom Rakočevićem.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC