• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Kad je teško vidi se ko je prijate

Vujošević rekao da je Saša Pavlović "partizanovac koji je izrazio želju da pomogne klubu u delikatnom trenutku, kada se vidi koje pravi prijatelj".

Dolazak NBA igrača Saše Pavlovića u Partizan bacio je u sjenku predstojeći evroligaški duel crno-bijelih u Kaunasu protiv Žalgirisa u četvrtak.

Pavlović se u društvu trenera Duška Vujoševića fotografisao sa dresom sa brojem osam koji će ubuduće nositi u Partizanu, a njegov debi se može očekivati već za vikend u ABA ligi protiv ekipe Širokog.

Ponavljajući da je presrećan što je došao u klub za koji navija, Pavlović je istakao da će dati sve od sebe da pomogne Partizanu da ostvari što bolje rezultate, a to znači osvajanje titula jer je to vječiti zahtjev kluba kao što je srpski i regionalni šampion.

Upitan šta je bilo odlučujuće za dolazak u Partizan, Pavlović je odgovorio da nikada ne razmišlja dugoročno već iz dana u dan i kada je otvorena mogućnost prihvatio je poziv da bude član Partizana, što mu je davnašnja želja.

Pavlović je potpisao ugovor do kraja sezone, a upitan da li postoji mogućnost da i poslije toga ostane u Partizanu odgovorio je: "Rekao sam vam da ne razmišljam daleko, ali uvijek postoji takva mogućnost. Ako bude sve kako treba, i ako budem bio potreban klubu, i ta mogućnost postoji", rekao je Pavlović.

Reprezentacija, bilo crnogorska bilo srpska, za njega je završena priča.

"Kada su se razdvojile Srbija i Crna Gora sve je to prešlo u politiku i tada sam odlučio da završim sa reprezentacijom i više o tome i ne razmišljam".

Duško Vujošević je izlaganje počeo rečenicom "konačno imamo i lijep razlog za druženje".

Podsjetivši na sve pehove crno-bijelih Vujošević je istakao da je Partizan "bio primoran da potraži rješenje u skladu sa davno postavljenim kriterijumima, a to su da je neko dobar čovjek, da ima kapacitet i mogućnost timskog načina razmišljanja i življenja i da, naravno, ima kvalitet".

Vujošević je pozvao navijače da imaju strpljenje u vezi Pavlovića, ističući da je imao dugu pauzu, da nije potpuno spreman, i da će mu biti potrebno vrijeme da se uklopi u sistem.

"Ali Pavlović je otvoren za saradnju, partizanovac je i izrazio je želju da pomogne u ovom delikatnom trenutku kada se i vidi ko su pravi prijatelji", rekao je Vujošević.

Što se tiče meča u Kaunasu, Vujošević je rekao da ide na megdan veoma kvalitetnom protivniku, tipičnom predstavniku litvanske škole. Naglasio je da ne treba očekivati punu snagu Partizana protiv Žalgirisa, ali je obećao da će njegov tim kao i uvijek, dati maksimum, probati da ostavi što bolji utisak i dostojanstveno predstavi i klub i grad.

Protiv Žalgirisa igraće i Milenko Tepić i Nikola Milutinov, ali ne i Amerikanac Tarens Kinzi, kao ni Saša Pavlović koji nema pravo nastupa u tom meču.
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC