• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički stoji iza svake Marinovićeve riječi

Kragujevčani zahtijevaju da Košarkaški savez Srbije (KSS) koriguje kaznu izrečenju njihovom plejmejkeru zbog izjave tokom vikenda.

Oštar govor "pleja" Radničkog Marka Marinovića poslije poraza od Crvene zvezde Telekom u polufinalu Kupa Koraća izazvao je reakciju Saveza.

Odlukom nadležnih, iskusni košarkaš moraće da plati 115.000 dinara (oko 1.000 evra) a zbog "rušenja ugleda takmičenja", a Crvena zvezda Telekom 92.000 zato što su njeni navijači ubacivali tvrde predmete na parket.

Radnički je u četvrtak izdao saopštenje u kojem se javno pita zašto nije kažnjen i organizator turnira, uz ocjenu da nisu stvoreni uslovi da se čelnici Saveza osjećaju bezbjedno, sa jasnom aluzijom na to da niko od rukovodstva KSS nije našao na parketu tokom dodjele trofeja.

"Postavljamo pitanje ko je kriv i kako je sankcionisan za narušavanje najbitnijeg pitanja jednog masovnog događaja?", poručeno je iz Kragujevca s tim u vezi.

Kragujevčani traže da se oštrijom merom kazni nesportsko ponašanje publike kojem su bili izloženi, uz iznošenje podrške svom plejmejkeru Marku Marinoviću, koji je nakon poraza od Zvezde "osuo paljbu" oštrih riječi na konferenciji za novinare.

"Košarkaški klub Radnički podržava svog igrača Marka Marinovića i stoji iza svake izgovorene riječi, ma koliko one bile neugodne. Odražavaju realnu sliku i priliku u kojoj se nalazi naše takmičenje, naš sport u cjelini. KSS, kao jednu od krovnih organizacija koja treba da zakloni baš sve klubove i igrače, pozivamo da se koriguje i do kraja postupi dosljedno i pravedno", poručeno je iz Kragujevca.

Poslušajte još jednom govor Marka Marinovića poslije eliminacije iz Kupa.

VIDEO

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC