• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovernj Bertansu: Brate, vraćaj se!

Kapiten Partizana broji dane i nedjelje do povratka letonskog šutera sa rehabilitacije u SAD.

Teško je procijeniti da li su najteži u posljednjih godinu, dvije ili pet, ali ekipa Partizana prolazi kroz veoma teške trenutke.

Četvorica igrača su van stroja zbog povreda, od toga trojica zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta (Bertans, Vesterman, Milosavljević). Tepić i Bezbradica su tek oporavljeni, Pavlović čeka debi...

U tako oslabljenom sastavu crno-bijeli su u četvrtak doživjeli šesti uzastopni poraz u svim takmičenjima - treći zaredom u Top 16 fazi Evrolige, pored dva u ABA ligi i jednog u Kupu.

Kapiten Žofri Lovernj zato se poslije meča u Kaunasu (89:77) setio Davisa Bertansa, čiji povratak u Srbiju se očekuje početkom marta, a prvi nastup 16. marta protiv Solnoka.

"Ne mogu da dočekam moj brate, još tri nedjelje, jel' tako", napisao je francuski reprezentativac na Twitteru, imitirajući Bertansovu desnu šaku, na kojoj fali pola domalog prsta.

Letonac je odgovorio poslije samo dva minuta: "Još tri nedjelje, a onda ovo", uz svoju fotografiju sa prstenom namijenjenim šampionu ABA lige.

Da li će se ova prepiska dvojice crno-bijelih momaka u cjelini obistiniti, saznaćemo krajem aprila... Trenutno su nada i utjeha sve što imaju.

(MONDO, Foto: twitter.com/1JOLOLO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC