• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Pavlović "spasitelj" Partizana?

Autor mondo.rs

"I dalje postoji igrač kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus..."

 Da li je Pavlović "spasitelj" Partizana? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Saša Pavlović "verovatno" će se vratiti u Partizan, rekao je Duško Vujošević na konferenciji za novinare pred derbi 10. kola ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom.

Mada je trener crno-belih ostavio dozu rezerve, i takva najava bila je dovoljna da među navijačima izazove euforiju. Po ko zna koji već put!

U subotu se na društvenim mrežama najviše "šerovao" snimak nastao pre desetak dana, nakon što su pojedini mediji objavili (netačnu informaciju) da je dogovor sa Pavlovićem postignut i da je pitanje trenutka kada će se on priključiti ekipi.

Eksplozivni Baranin u tom videu je nazvan "spasiteljem", a autor je očigledno bio inspirisan Pavlovićevom ljubavlju prema Partizanu i činjenicom da je prošle sezone igrao za crno-bele, pristavši na platu daleko ispod svoje tržišne vrednosti.

"I dalje postoji igrač kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus, a osvajanje trofeja sa voljenim klubom suština sporta. I dalje postoji čovek koji zna kada je najpotrebniji. Tada za njega prestaje sve ostalo i on postaje... spasitelj".



Da li će Pavlović zaista potpisati za Partizan, pokazaće dani pred nama, ali sigurno je da nikada u istoriji kluba jedan igrač nije iščekivan sa ovolikim nestrpljenjem i euforijom!

Aktuelni prvak Srbije u ABA ligi ima skor 5-4 i nalazi se na deobi četvrtog mesta, dok u Evrokupu (1-6) hvata "poslednji voz" za plasman u Last 32 fazu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC