• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Lazić - X factor!

Autor mondo.rs

Čovek zadužen za defanzivne zadatke u Crvenoj zvezdi nije promašio šut protiv Partizana. "Samo je izgledalo lako", kažu i on i saigrači.

 Branko Lazić - X factor! Izvor: MN PRESS

Neposredno posle derbija, pred svlačionicama Zvezde i Partizana najviše se pričalo o učinku Branka Lazića.

Defanzivni specijalista crveno-belih bio je najbolji igrač lidera ABA lige. Šutirao je po tri puta za dva i za tri i svaki put bio precizan, pa se lako u njegovom slučaju može upotrebiti novopečeni košarkaški termin - "X factor".

Nakon meča bio je medju najtraženijim sagovornicima medju igračima Zvezde, koji su još jednom pobedom zaokružili sjajan start ABA lige na niz od deset pobeda.

"Ne bih komentarisao svoj učinak. Hvala ekipi, hvala saigračima što su mi pomogli... Neko je morao da šutira, a ovog puta sam to bio ja", izjavio je u pred svlačionicom.

Iako se početkom poslednje četvrtine ucinilo da će Zvezda mirno doći do pobede (vodjstvo 60:48), ali je Partizan u finišu uspeo da zapreti (70:63, dva minuta pre kraja). Crveno-belima se opet dogodio pad, ali su opet uspeli da se izbore sa tim i da pobede.

"Mlada smo ekipa, dogadjaju nam se padovi. Najbitnije je da smo svojom igrom u trećoj cetvrtini napravili razliku i da smo uspeli da uspešno privedemo meč kraju", rekao je Lazić.



Dodao je...

"Već sam i rekao da derbi uvek nosi posebnu draž, bez obzira na formu rivala. Izgledalo je tri četvrtine da će biti lako, ali stvorili su nam dosta problema na kraju, ali smo uspeli da se izborimo sa tim".

I Zvezdin gorostas Boban Marjanović podvukao je da je samo izgledalo lako povesti nedostižnih "plus 22" (60:48) protiv Partizana.

"Teže je bilo na terenu. Moramo da radimo na tome da ne padamo ovako lako, kao i protiv Neptunasa u drugoj četvrtini. Imamo još da radimo, ali generalno nije loše", izjavio je on.

Centar crveno-belih dodao je...

"Imali smo tih par padova u četvrtoj četvrtini, posle te naše tehničke greške, ali generalno je super što smo ostali do kraja pribrani i što smo ostvarili važnu pobedu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC