• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio Olimpijakos, potpisao za Cedevitu

Autor mondo.rs

"Mislim da je ovo bolja opcija za moj napredak", rekao je Džanan Musa (15), talentovani košarkaš iz Sarajeva, kojeg je hrvatski šampion već predstavio novinarima.

Rukovodstvo Košarkaškog kluba Cedevita odlučilo je ove sezone da ekipu sastavi od hrvatskih igrača i Nemanjom Gordićem, kao jedinim strancem.

U međuvremenu, za prvi tim je registovan i još jedan bosanskohercegovački košarkaš, centar Markus Lončar (18, 211 cm), a u klub je ove nedelje definitivno stigao još jedan igrač iz te zemlje.

Talentovani Džanan Musa, rođen 1999. godine, bio je prethodnih nedelja nadomak potpisivanja ugovora sa Olimpijakosom, ali je u poslednjem trenutku "prelomio" i preselio se u Zagreb.

"Ponuđeni su mi odlični uslovi, tako da smatram da je Cedevita u ovom trenutku možda i bolja opcija za moj napredak", rekao je Musa za jedan bh. web portal.

Kadetskom reprezentativcu BiH, prvom strelcu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u svom uzrastu, mnogi predviđaju veliku karijeru. Odluka Cedevite da ga dovede pokazala je rešenost rukovodstva da se i dalje pre svega uzda u igrače sa ovdašnjih prostora.

Ishod ove sezone, u kojoj hrvatski evroligaš ponovo "napada" plasman u najjače takmičenje, biće dobar pokazatelj Zagrepčanima da li su na pravom putu i mogu li bez Amerikanaca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC