• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić konkretan: Ovo je tim i ovo su ciljevi

Autor mondo.rs

Nakon ostvarenog prvog cilja, trener Crvene zvezde Telekom postavio je pred ekipu naredne. Poručio je da neće biti promena u sastavu.

 Radonjić konkretan: Ovo je tim i ovo su ciljevi Izvor: MN PRESS

Još jednom pobedom (nad španskim timom) Crvena zvezda Telekom oprostila se od prve faze Evrolige trijumfalno, sa skorom 6-4 i zauzetim drugim mestom na tabeli Grupe D.

Savladavši Laboral Kuću i drugi put ove sezone (četvrti put uzastopno), ekipa Dejana Radonjića rezervisala je svoje mesto u Grupi E Top 16 faze, uz Real, Makabi, Panatinaikos, Žalgiris...

Trener Zvezde čestitao je ekipi posle utakmice odigrane u "zaključanom" Pioniru.

"Čudan je bio osećaj, posebno za sve nas aktere na samom terenu. Utakmica koja je u predigri imala taj aspekt, zatim neki aspekt navodno manjeg rezultatskog značaja, gde se više potenciralo to da je u pitanju borba za drugo mesto ili to da smo i mi i oni u drugoj fazi, pa se razmišljalo ko će u koju grupu... Bio sam protiv toga i uvek ću vaspitavati igrače da razmišljaju samo o utakmici koja dolazi".

Još jednim evroligaškim trijumfom, Zvezda je zaokružila fenomenalan prvi deo sezone. Radonjić je podvukao da ima apsolutno poverenje u igrače koje vodi i na taj način indirektno još jednom odgovorio na nagoveštaje o dolasku pojačanja.

"Nastavićemo sa istim timom, sa istim igračima i zaista verujem u ovaj tim. Verujem u to da bi mogao da ispuni ciljeve ove sezone", počeo je Radonjić, pa konkretno nastavio.

"Cilj je da kroz takmičenje u Evroligi nastavimo ovo školovanje, da napredujemo i dalje, kao što smo napredovali do sada. Dalje, da tako steknemo i bolje uslove i da nastavimo kontinuitet svog boravka u Evroligi i da, na kraju, ispunimo želje navijača, osvajanjem trofeja
", poručio je šef struke Zvezde, možda i prvi put

Očekivano, odgovorio je i na pitanje o još jednoj pobedi u duelu sa španskim timovima. Sada na klupi Zvezde ima skor 8-0.

"Iskreno se plašim da kažem da će se taj poraz možda i desiti, ali mene interesuje da u tim utakmicama u Top 16 fazi budemo konkurentni i da to naše školovanje završimo sa dobrom ocenom, kako bismo rekli da imamo puno razloga da verujemo da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve", ponovio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC