• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Opasnost od simbioze

Autor mondo.rs

Trener Partizana pozvao publiku da pomogne u derbiju protiv Budućnosti (nedelja, 19.00), čiji predsednik "sponzoriše i Zvezdu".

 Vujošević: Opasnost od simbioze Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Partizana kolo pre kraja prvog "kruga" ABA lige ima skor 6-6 i potrošila je sve kredite u trci koju vodi za plasman u plej-of.

U naredna tri dana predstoje joj dve veoma važne utakmice na domaćem parketu, protiv Budućnosti i Solnoka, u kojima opet neće imati Duška Vujoševića pored aut-linije, a pod određenim znakom pitanja nalazi se i nastup Saše Pavlovića i Đorđa Gagića.

Podgoričani stižu u Pionir kao drugi na tabeli, sa skorom 10-2. Gubili su samo od evroligaša - Crvene zvezde Telekom u Beogradu i minulog vikenda od Cedevite, kao domaćini.

"Budućnost iz godine u godinu nastavlja da se razvija. Ovu sezonu vide kao priliku da se plasiraju u finale ABA lige i dođu u poziciju da igraju Evroligu", rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

"Budućnost je projekat o kome i država vodi računa. Predsednik Dragan Bokan, vlasnik korporacije 'Voli', investira ozbiljna sredstva u crnogorsku košarku, a koliko je zaljubljen u košarku uopšte, vidi se po tome što sponzoriše i Zvezdu i dolazi ovde da prati njene utakmice".

Prema rečima stratega crno-belih, ove godine na delu je "simbioza najmoćnijih klubova" u regionu.

"Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, odlično vođene od strane trenera Jovovića, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze. Nadam se da će to prepoznati i publika, koja će doći u Pionir i od njega napraviti domaći teren. I igrači i navijači moraju da budu svesni važnosti utakmice, pa da srazmerna tome bude i njihova angažovanost".

Trener crno-belih rekao je da Eda Murića zbog povrede ramena i rizika od njenog obnavljanja - što bi nosilo opasnost operacije - neće biti u sastavu "još neko vreme".

"Do sutrašnjeg dana nećemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića".

Upitan kakve je prirode Pavlovićeva povreda, odgovorio je da su to "dobro čuvane tajne".

"Nećemo baš da pomažemo protivnicima u pripremi mečeva. Nije ozbiljna povreda, ali zahtevala je da ne igra u Rumuniji, a možda ni u nedelju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC