• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovović i Kuk: Velika pobeda

Autor mondo.rs

Trener Budućnosti smatra da Partizan ima kvalitet i da podiže nivo svoje igre, ali da je njegov tim u nedelju bio bolji.

 Jovović i Kuk: Velika pobeda Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Budućnost je pobedom nad Partizanom u Pioniru napravila verovatno prelomni korak ka plasmanu u plej-of ABA lige, dok je crno-bele učinila za korak daljim od tog cilja.

Podgoričani su se nalazili u vođstvu svih 40 minuta i trijumfovali rezultatom 61:72, čime su na polovini takmičenja popravili skor na 11-2.

Praktično su jedini ozbiljan pratilac Crvene zvezde (12-0).

"Čestitam ekipi na velikoj i značajnoj pobedi. Pripremili smo se adekvatno za utakmicu. Znali smo kakva nas atmosfera čeka i da moramo da budemo psihološki mirni. U momentima kada se protivnik vraćao, bili smo staloženi, nismo paničili i zasluženo smo osvojili bodove", rekao je trener Igor Jovović.

On je dodao da su njegovi igrači bili "silno motivisani" da se iskupe za poraz od Cedevite u "Morači" prošle nedelje, a o crno-belima je rekao da ih ne treba otpisivati.

"Partizan ima kvalitet i diže se kako vreme prolazi".

Iskusni plejmejker Omar Kuk u karijeri je izgubio mnogo važnih utakmica od Partizana, sada je dočekao svojih "pet minuta".

"Bila je ovo teška utakmica. Znali smo da će atmosfera biti luda, Partizan ima veliku istoriju i tim, kao i trenera. Igrali smo onako kako treba i ovo je velika pobeda za nas".

Drugoplasirani sastav ABA lige i u narednom kolu gostuje u Srbiji, ovog puta Metalcu, koji ga je namučio na premijeri sezone u Podgorici.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC