• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Budućnost zasluženo, ali...

Autor mondo.rs

Pomoćnik Duška Vujoševića ponovio je da su u Partizanu nezadovoljni načinom delegiranja sudija za njihove mečeve u ABA ligi.

Partizan je izgubio i drugi uzastopni meč bez suspendovanog šefa stručnog štaba Duška Vujoševića (predstoji mu još jedan), nakon čega su mu opale šanse da se domogne četvrtog mesta na tabeli i na proleće ostane u konkurenciji za plasman u Evroligu.

Budućnost je u Pioniru slavila rezultatom 72:61, a derbi 13. kola ABA lige ostaće u sećanju i po otvorenim izlivima nezadovoljstva suđenjem - od strane igrača, navijača i trenera crno-belih, koji je pre svega čestitao gostima.

"Čestitam Budućnosti na pobedi. Mislim da dobar deo utakmice nismo adekvatno odgovorili na njihovu agresivnu i čvrstu igru u odbrani, što im je donelo veliko samopouzdanje. Imali su kontrolu skoka, davali su lake poene i one na kraju napada. Bili smo u poziciji da non-stop nešto jurimo, a to je protiv Budućnosti vrlo teško", rekao je Gašić.

Partizan je krajem treće i početkom četvrte četvrtine uhvatio priključak, nakon što je gubio i sa 17 poena razlike.

"Nismo imali mirnoće i strpljenja da uvedemo utakmicu u nešto mnogo neizvesnije".

"Nisam zadovoljan kako smo izgledali većim delom utakmice. Za pohvalu su agresivnost i čvrstina u odbrani, ali smo u tim trenucima već bili opterećeni ličnim greškama i bilo je teško da održimo taj nivo pritiska".

Prvi Vujoševićev asistent podsetio je na odsustvo Gagića i Murića, kao i nastup Pavlovića uprkos tome što nije bio 100 odsto spreman.

Zatim je uputio kritiku ABA ligi i sudijama (u prethodnom periodu su se istim povodom bunili i Duško Vujošević i sportski direktor Dragan Todorić), ponovo naglasivši da je Budućnost pobedila jer je bolje igrala.

"Ne spadam u grupu ljudi koja mnogo komentariše sudijske odluke... Mene nikad nije ni zanimalo ko sudi, ali mislim da bi neko trebalo da se dobro zamisli i da povede računa kada je u pitanju način delegiranja za utakmice našeg kluba".

"Činjenica je da imamo jedno suđenje na domaćem terenu, a sasvim drugo na gostujućem. Ovo večeras apsolutno nema dodirnih tačaka sa nečim što iole zadire u korektnost", poručio je Gašić.

Dragan Milosavljević, koji je na terenu burno protestovao na neke odluke arbitara, novinarima je rekao da je Budućnost apsolutno zasluženo pobedila.

"Od početka su delovali čvrsto u odbrani, pogađali su trojke, kontrolisali meč i u celini zaista dobro odigrali. Mi smo tek u drugom poluvremenu pokazali reakciju, ali tada je bilo kasno. Izgubili smo jako važan meč, moramo da se uspravimo što pre".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC