• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kup Koraća u Nišu

Autor mondo.rs

Finalna borba za "Žućkovu levicu" u februaru u Čairu, dok će se završni turnir Kupa u ženskoj konkurenciji održati u Zrenjaninu u martu

 Kup Koraća u Nišu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Na Upravnom odboru Košarkaškog saveza, koji je održan u sredu uveče, članovi su elektronskim putem glasali o domaćinima finalnih turnira Kupa Srbije.

Najveći broj glasova za organizaciju Kupa Radivoja Koraća dobio je Niš, a za turnir Milan Ciga Vasojević Zrenjanin, prenosi "Sportski žurnal".

Završna borba za "Žućkovu levicu", po svemu sudeći, biće održana u dvorani Čair od 19. do 22. februara 2015, a u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani, od 6. do 8. marta, igraće dame za trofej Kupa.

Na sednici KSS raspisani su i izbori i doneta je odluka da izborna Skupština KSS bude u Nišu 21. februara. Upravni odbor trebalo bi da zvanično potvrdi te odluke, ali se smatra da će to biti samo stvar forme.

Kup pod imenom Radivoja Korać održava se od 2003. godine, i od tada Niš je pet puta bio domaćin, poslednji put 2012. godine. Prošle godine završni turnir Kupa Srbije održan je u Beogradu i trofej brani Crvena zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC