• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Moraću ubuduće da se kontrolišem

Autor mondo.rs

Trener Partizanovih košarkaša priznaje da je zaslužio isključenje protiv Mege, ali ne i neka ranija. "Po kaznama ispada da sam ja najgori čovek u ABA ligi, a nije baš tako".

 Vujošević: Moraću ubuduće da se kontrolišem Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević će u subotu protiv Krke (21.00 u Novom Mestu) ponovo sedeti na klupi uz aut-liniju, pošto mu je istekla suspenzija od tri utakmica koju je dobio zbog isključenja u duelu sa Mega Leksom.

Trener Partizana priznao je da u toj utakmici nije primereno reagovao, ali smatra da je u nekim ranijim mečevima prestrogo bio kažnjavan.

"Po kaznama ispada da sam ja najgori čovek u ABA ligi, a nije baš tako. Zaslužio sam isključenje, ali ne i kaznu od tri meča. Kao klub smo malo u problemu što su neki osetili i žele da iskoriste. Moraću ubuduće da se kontrolišem i pripremim za stvari koje nisu korektne", rekao je Vujošević novinarima na predstavljanju zvaničnog kalendara za 2015. godinu u TC "Ušće".

Govoreći o stanju na tabeli ABA lige, strateg crno-belih uveren je da će njegovi košarkaši izboriti mesto u plej-ofu, iako su trenutno na šestoj poziciji.


"Sezona traje, znamo da se ona sastoji iz jedne zime i proleća. Nalazimo se u specifičnoj situaciji, ali bez obzira na to što Pavlović nije prošao pripreme i brojne povrede koje su nas zadesile, moramo da se izborimo za plej-of", rekao je Vujošević

On je dodao da očekuje lakši drugi deo sezone, pošto ekipa posle eliminacije iz Evrokupa neće imati duga putovanja, već će vreme iskoristiti za treninge.

"Želimo da se revanširamo Krki za poraz u Pioniru, koji nas je stavio u nezavidan položaj na tabeli. Krka ima kvalitet, koji možda nije ekstra, ali je stabilan klub sa sigurnim budžetom. Najvažnija je svaka naredna utakmica i nadam se da ćemo Novu godinu dočekati kompletni", naveo je Vujošević.

Meč će protiv slovenačkog tima definitivno će propustiti Aleksandar Pavlović, koji je na meču protiv Solnoka obnovio povredu skočnog zgloba.

"Ima dosta otoka, jer je reč o obnovi povrede. Nisam spreman za Krku i mislim da ću maksimalno pauzirati tu jednu utakmicu", rekao je Pavlović.

Pavlović je dodao da se ekipa nalazi u maloj krizi, ali veruje da će crno-beli imati uspešnu sezonu.

"Biće teško, ali ima još mnogo da se igra. Nadam se da ćemo kompletiranjem tima zaigrati bolje i ispuniti očekivanja navijača. Partizan uvek ima najviše ciljeve i očekujem da i ove godine odbranimo titulu u domaćem prvenstvu, a nećemo se odreći ni regionalnog takmičenja", zaljučio je Pavlović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC