• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred 2015: Ne damo prvo mesto

Autor mondo.rs

Crveno-beli u TC Ušće koktelom, promocijom novog kalendara i projekcijom kratkog filma ispratili godinu na izmaku. Radonjić: Da natopimo dres. Čović: Radimo i spremamo se za privatizaciju.

U bioskopu u tršnom centru "Ušće", KK Crvena zvezda Telekom pozdravila se sa 2014. godinom.

Košarkaši Zvezde, FMP-a, članovi klupskog rukovodstva, novinari i gosti kluba odgledali su u petak film kojim je marketing crveno-belih predstavio uspehe ekipe i kluba u prethodnih 12 meseci. Posle projekcije, predstavljen je kalendar, dodeljena su simbolična priznanja zaposlenima i saradnicima, među kojima je i MONDO, kao medijski partner.

Zatim je za mikrofon stao trener Dejan Radonjić.

"Osvrnuću se samo na ono što nas čeka. Zauzeli smo prvo mesto na tabeli ABA lige i siguran sam da ga nećemo dati do kraja, sa nadom i željom da u istom ritmu nastavimo i posle toga. Što se tiče Evrolige, Beograd će biti domaćin sedam velikih utakmica, biće to spektakli. Nadam se da ćemo iskoristiti te mečeve da napredujemo i da na uspešan način završimo sezonu", rekao je šef struke crveno-belih.

"Na nama je da dobro natopimo crveno beli dres", dodao je Radonjić.

Posle toga, kapiten Zvezde Luka Mitrović podelio je simbolična priznanja zaposlenima u klubu i predao mikrofon predsedniku Crvene zvezde, Nebojši Čoviću.

"Hvala sponzorima, donatorima i svima koji su sa nama proveli vreme od avgusta 2011. godine. Neću podsećati od čega smo krenuli, mada to nije loše kada se ovako prisetimo dobrih stvari. Na iskušenjima smo vežbali da bismo savladali nova. Trener Radonjić je rekao koji su naši ciljevi - čeka nas utakmica protiv Cibone, pa lakši meč protiv Reala i onda još lakših mečeva u Top 16 fazi...", rekao je on sa neskrivenom ironijom.



Prvi čovek crveno-belih rekao je da igrači i struči štab imaju potpunu podršku, kao i da Zvezdu dočekuje važna godina na organizacionom planu.

"Neću pritisak. Kakav god bio rezultat, znajte da iza njega stoji veliki trud. Radimo na organizacionom uređenju, pripremi za privatizaciju, vlasničku transformaciju. Cilj je da Zvezda postane održiv sistem, koji postane standarde Evrolige i fer-plej, ko god da bude na njenom čelu. Delimo i loše i dobro u ovoj zemlji, imamo maksimalnu posvećenost, dobru atmosferu i svima želim zdravlje sreće i uspeha u novoj godini. Neka 2015. bude uspešnija od 2014", podvukao je Čović.

Tim Dejana Radonjića odigraće poslednju utakmicu ove godine u subotu od 17.00 časova, protiv Cibone u hali Pionir.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC