• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda doveo pleja, Željko čeka "Zvezdinog dželata"

Autor mondo.rs

Srpski treneri dogovorili su dolazak značajnih pojačanja u Efes i Fenerbahče.

 Duda doveo pleja, Željko čeka "Zvezdinog dželata" Izvor: MN PRESS

Tomas Ertel u dresu Laboral Kuće i Nikos Zisis u dresu Uniksa
Izvor: MN PRESS
Dan pre istanbulskog derbija Fenerbahče - Efes (nedelja, 18.30), u sedmici pre početka Top 16 faze (u kojoj su u istoj grupi), oba kluba dogovorila su dolazak važnih pojačanja.

Od početka sezone spekulisano je da bi francuski plejmejker Tomas Ertel (25, 189 cm) mogao da napusti Laboral Kuću i da nastavi karijeru u Efesu, pod vođstvom Dušana Ivkovića. To će se i dogoditi.

Iskusni kreator igre definitivno se rastao sa Laboral Kućom posle tri godine. Informaciju da se seli u Tursku potvrdio je i njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

"Tomas Ertel je novi igrač Anadolu Efesa. Bilo je zaista komplikovano da se to ostvari, ali je dogovor postignut i sada idemo ka novim", napisao je on.

Vest da će nekadašnji igrač Alikantea, Strazbura i Orteza, osvajač Eurobasketa 2013. i bronze na FIBA Svetskom kupu 2014, preći u Efes potvrđena je u subotu, kada je iz Grčke stigla još jedna "bomba".

"Dogovor je postignut. Nikos Zisis ide u Fenerbahče!", ekskluzivno je objavio  specijalizovani portal Eurohoops.

Objašnjeno je da su Fenerbahče i Uniks dogovorili prelazak iskusnog Grka (31, 197 cm) u ekipu Željka Obradovića, kao i da bi kombo bek trebalo da se preseli u Tursku narednih dana, kada bi taj transfer trebalo da bude zvanično potvrđen.

Pojačaće žestoku konkurenciju Rikiju Hikmenu, Bogdanu Bogdanoviću, Endrjuu Gaudloku, Emiru Preldžiću, Kenanu Sipahiju, Melihu Mahmutogluu...

Zisisa su navijači Crvene zvezde dobro zapamtili prošle godine, kada je u polufinalu Evrokupa "zatrpao" koš njihovog tima, odigravši poluvreme karijere. Pre Uniksa igrao je za Bilbao, Sijenu, CSKA, Trevizo i AEK.

Efes i Fener vodiće velike bitke i u Top 16 fazi Evrolige, u Grupi F, uz CSKA, Olimpijakos, Unikahu, Laboral Kuću, Nižnji Novgorod i Armani.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC