• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić među velikanima Crvene zvezde

Autor mondo.rs

Požrtvovani bek odigrao je u subotu uveče 200. meč u crveno-belom dresu i tim povodom dobio poklon od navijača.

Branko Lazić (25, 196 cm) igrač je sa najdužim stažom u crveno-belom u aktuelnoj generaciji košarkaša Zvezde. U subotu uveče, obeležen je njegov jubilej.

Defanzivni specijalista, koji je ove sezone neretko demonstrirao i napadačko znanje, odigrao je protiv Cibone 200. meč u dresu Crvene zvezde Telekom. Tim povodom, dobio je i nagradu od navijača. Uručio mu je hroničar kluba sa Malog Kalemegdana Žarko Dapčević Daba.

Lazić igra za Zvezdu četiri godine, od uspostavljanja saradnje kluba sa Malog Kalemegdana i FMP Železnika. Ulaskom u "Klub 200", stao je uz rame grupi od 25 ex igrača Crvene zvezde sa najvećim brojem nastupa.

"Želeo bih pre svega da zahvalim na ovom poklonu navijačima. Nisam imao predstavu da je toliko prošlo posle ove četiri godine. Fenomenalan je osećaj igrati za Zvezdu 200. meč pred ovakvom publikom i još uz sve to smo i ostvarili pobedu. Osećaj je fantastičan", rekao je on za B92 posle utakmice.

Jubilej će pamtiti po pobedi nad Cibonom, kojom je Zvezda postala jedan od dva najuspešnija tima u istoriji ABA lige, ostvarivši 15. uzastopnu pobedu. Priliku da ostvari najduži niz, crveno-beli imaće sledeće nedelje, protiv Olimpije u Ljubljani.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC