• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda trenirala u legendarnim Jazinama

Autor mondo.rs

Crveno-beli posle više od sedam godina zakoračili u staru zadarsku dvoranu...

Dvorana Jazine decenijama je bila simbol košarke u Zadru i jedna od najprepoznatljivijih dvorana na području bivše Jugoslavije.

U njoj je KK Zadar bio domaćin punih 40 godina, da bi od sezone 2008/09 prešao u novu dvoranu "Krešimir Ćosić", bez sumnje daleko najlepši i najkomforniji objekat u kome se danas igraju utakmice ABA lige.

Ekipa Crvene zvezde Telekom, koja u petak protiv Darušafake počinje nastup na tradicionalnom "Doguš" turniru, po dolasku u Zadar je iskoristila priliku da upravo u Jazinama odradi prvi trening.

Neki članovi njene ekspedicije (tim menadžer Nebojša Ilić, pomoćni trener Borko Radović, sportski direktor Mirko Pavlović, trener Dejan Radonjić i Branko Lazić, kao jedini među aktuelnim prvotimcima) mogli su da se podsete kako je nekad bilo "pakleno" gostovati na tom parketu...

Mada je Crvena zvezda u Jazinama prolazila sasvim solidno, uključujući pobedu u poslednjem kolu sezone 2007/08 Jadranske lige, rezultatom 74:86.

Statistiku sa te utakmice, odigrane 22. marta 2008, možete videti OVDE, a zanimljivo je da je poslednji srpski klub koji je gostovao u Jazinama bio FMP Železnik, kada je 25. i 29. marta 2008. poražen u mečevima četvrtfinala plej-ofa.

Branko Lazić bio je član upravo tog tima, a igrali su još Erceg, Labović, Krstović, Protić, Samardžiski, Raduljica, Čović, Jeremić...

Turnir "Doguš" počinje u četvrtak, utakmicama Fenerbahče - Darušafaka i Zadar - Olimpijakos. Zvezda se u petak od 17.00 sastaje sa Darušafakom, u subotu od 18.00 sa Fenerbahčeom, dok su u nedelju na rasporedu utakmice za konačan plasman.

Šesti učesnik turnira je Bajern, našeg trenera Svetislava Pešića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC