• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin poslednji poziv: Pionir je mali...

Autor mondo.rs

Crveno-beli apeluju na navijače da u narednih pet dana obezbede prisustvo utakmicama protiv Reala, Fenera, Himkija i drugih.

 Zvezda zove navijače Izvor: MN PRESS

Nova sezona - posle istorijske 2014/15, u kojoj su osvojena tri trofeja i izboren prvi plasman u Top 16 fazu Evrolige - za Crvenu zvezdu Telekom počinje u četvrtak 1. oktobra.

Premijerna utakmica, protiv Mega Leksa, igraće se u dvorani Pionir, kao i svi ostali mečevi ABA lige, Evrolige (eventualno Evrokupa od januara 2016) i domaćeg prvenstva.

Zato sa Malog Kalemegdana podsećaju da je kapacitet dvorane 6.000 mesta i da će na mnogim mečevima Pionir biti premali da primi sve zainteresovane.

Kao način da se reše sve brige oko prisustva utakmicama protiv Reala, Fenerbahčea, Himkija, Bajerna, Strazbura, Cedevite, Partizana, Budućnosti i drugih rivala, crveno-beli sugerišu kupovinu sezonske ulaznice, što sa sobom nosi i razne povoljnosti.

"KK Crvena zvezda Telekom u prethodne dve sezone je sa navijačima obarao sve moguće rekorde - po broju posetilaca u Evrokupu, Evroligi, po broju decibela i huku navijača, i uz podršku sa tribina stizao do velikih pobeda. Sa druge strane, to znači samo jedno - dvorana Pionir će za mnoge velike utakmice u novoj sezoni biti mala da primi sve navijače našeg kluba. Zbog toga, podsećamo da se prodaja sezonskih ulaznica završava početkom oktobra. Kupovinom sezonske karte, obezbeđujete sebi sigurno mesto na skoro 40 utakmica u novoj sezoni".

Osim na Malom Kalemegdanu (svakog dana od 10 časova, osim nedeljom), sezonske ulaznice mogu se kupiti i na prodajnim mestima ili na zvaničnom sajtu "Eventima".

"Akcija sa svim pogodnostima traje još pet dana. Nakon toga će KK Crvena zvezda Telekom ostatak karata do punog kapaciteta dvorane Pionir pustiti u slobodnu prodaju".

"Međutim, ovog puta, za gostovanje aktuelnog šampiona Evrope Real Madrida, u slobodnoj prodaji će se naći oko 3.000 ulaznica, a ne 20.000 kao 2. januara ove godine...", stoji u saopštenju prvaka Srbije i regiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC