• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga opet na Areni sport!

Autor mondo.rs

Regionalna košarkaška liga opet na kanalima TV Arena sport! Ugovor ove medijske kuće i ABA lige potpisan na pet godina.



U narednih pet godina sve utakmice regionalnog košarkaškog takmičenja ABA lige, gledaoci na prostorima bivše Jugoslavije moći će da gledaju na kanalima TV Arena sport.

Najkvalitetnije takmičenje na teritoriji bivše Jugoslavije u sezoni 2015/16. broji 14 klubova i prvi put uživo će biti prenošeni svi mečevi regularnog dela sezone kao i celokupan plej-of. Ljubitelji sporta, košarke naročito, moći će da uživaju u više od 190 direktnih prenosa na pet kanala Arene sport u najkvalitetnoj produkciji po FIBA standardima, stručnim komentarima i pratećim programskim segmentima.

Starim, dobro poznatim komentatorima Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću, pridružiće se Ranko Ivanić, Igor Tadić i Ivan Ognjanović.

Uz prenose, biće i preteće emisije: "U obruču", zatim magazin ABA lige i niz drugih sadržaja.

Liga startuje neverovatnim tempom: u prvih trinaest dana oktobra biće odigrano pet kola i 35 direktnih prenosa, pa će na kanalima TV Arena sport termina svakodnevno biti vrhunske košarke.

"Najbolji basket u kraju", rečenica koja možda najbolje oslikava priverženost košarci u svim zemljama iz kojih dolaze klubovi lige.

Osim regionalne košarkaške lige, TV Arena sport nastaviće da prenosi i utakmice fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope, Superlige Srbije, francuske Lige 1, italijanske Seriju A, belgijske, argentinske i brazilske lige.

Na pet kanala, u pet zemalja u regionu - u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji u više od 1,8 miliona domaćinstava, ljubitelji sporta će moći da uživaju u vrhunskoj košarci, fudbalu, rukometu, odbojci i brojnim drugim sadržajima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC