• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krle na parketu do Nove godine

Autor mondo.rs

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić trebalo da se do kraja decembra vrati na teren i priključi saigračima iz Efesa.

 Nenad Krstić na parketu do Nove godine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Nenad Krstić (32) oporavlja se od kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta.

"Osećam se sjajno, imao sam operaciju u Nemačkoj kod dobrog doktora, radio sam naporno kod kuće, imao fiziklanu terapiju i sada sam na pola puta. Očekujem da se oko Nove godine priključim ekipi", rekao je Krstić za sajt Turske košarkaške federacije.

Tim Dušana Ivkovića pretrpeo je dosta izmena tokom leta - ekipu su napustili Stefon Lazme, Dontej Drejper, Startos Perperoglu, Milko Bjelica i Čenk Akjol, dok su dovedeni Derik Braun, Džon Dibler, Džjeson Grendžer, Aleks Tajus i Brajant Danston.

"Uzbuđen sam, očekujem dobru sezonu u svim takmičenjima. Idemo postepeno, pokušaćemo da osvojim titulu u prvenstvu i napravimo korak više u Evroligi. Videćemo, dosta je novih igrača, moramo da napravimo dobru atmosferu i hemiju u timu", dodao je Krstić.

Srpski centar je tokom karijere igrao za Partizan, ruski Trijumf i CSKA iz Moskve, dok je u NBA nastupao za Nju Džersi, Oklahomu i Boston Seltikse.

Sa reprezentacijom Srbije osovjio je dve srebrne medalje, na prvenstvu Evrope u Poljskoj 2009. i prošle godine na Svetskom prvenstvu u Španiji, posle čega se oprostio od nacionalnog tima. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC