• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Greške iz želje, Milojević: 3 povrede

Autor mondo.rs

Nekadašnji saigrači ponovo su vodili ekipe u neizvesnoj međusobnoj utakmici. To je već preraslo u tradiciju.

 Dejan Radonjić i Dejan Milojević o utakmici Zvezda - Mega Leks Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je igračima na pobedi nad Mega Leksom (76:70) i istakao da je njihova velika želja razlog brojnih grešaka na startnoj utakmici regionalne ABA lige.

"Čestitke momcima na pobedi i velikoj želji. Na startu meča ta želja je izazvala veliku nervozu. Znali smo da nas očekuje ovakav duel i u prvom delu susreta bilo je mnogo grešaka sa naše strane. Drugo poluvreme je bio mnogo bolje, sve iz dobre odbrane", rekao je Radonjic na konferenciji za medije nakon meča.

On je naglasio da tim ima samo dan pauze do meča protiv Budućnosti, ali da će igrači učiniti sve da se pripreme za derbi susret.

"Imamo jedan dan pauze do Buducnosti, malo je vremena da se napravi nešto više. Zadovoljan sam pobedom na startu. Još jednom ponavljam, ovaj tim nosi breme najušpešnijeg u istoriji i mi svi zajedno moramo da se borimo za to. Stvar koju smo već uradili jeste pobeda i dva boda. Za ostalo je rad i strpljenje, a najvažnija je pobeda pred Budućnost", zaključio je Radonjić.

Nemanja Dangubić je istakao da je utakmica bila veoma teška, ali da je navažnija pobeda.

"Teška utakmica, kao i obično protiv Mege. Najvažnija je pobeda, imamo puno novih igrača u timu i potrebno je još vremena da se uigramo. Još jednom ponavljam veoma bitna pobeda na startu", kazao je Dangubić.

Zašto nije igrao Gudurić?

Trener Zvezde je dodao da Marko Gudurić nije bio u timu "zbog potreba tima", kao i da Rajan Tomson nije igrao u drugom poluvremenu jer je u prvom bio prilično nervozan.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da je njegov tim odigrao dobru utakmicu, ali da je Zvezda ipak na kraju zasluženo stigla do pobede.

Uz to, otkrio je da su njegovi igrači zaradili čak tri povrede: Zagorca boli ruka, a Ivanovića i Jankovića zglobovi.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Imali smo šansu, igrali dobro prvo poluvreme. U nastavku smo krenuli da se "branimo"u napadu usled sjajne odbrane Zvezde. Oni su iskoristili naše greške, pri kraju meča smo se vratili u igru, čak i poveli, ali Zvezda je na kraju zasluženo slavila. Najgora moguća stvar jesu povrede čak trojice naših igrača, Jankovića, Ivanovića i Zagorca. Prve prognoze nisu obećavajuće, ali nadam se da nije ništa ozbiljno", naveo je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC