• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćakić: Zagorac je vođa, biće teško...

Autor mondo.rs

Šokantan početak sezone za ekipu Mega Leks, ali sportski direktor kluba kaže da moraju da se "zbiju redovi".

Dobra igra i ozbiljna pretnja iznenađenjem, u susretu sa braniocem titule, ostali su u senci teške povrede koju je zadobio po mnogima najbolji pojedinac u timu Mega Leksa, bek-krilo Rade Zagorac.

Mladi reprezentativac Srbije sredinom četvrte četvrtine se prilikom faula Stefana Nastića i pada na parket dočekao na ruku, a pregledom je utvrđeno da je došlo do preloma.

Prognoza je da će Zagorac pauzirati tri meseca, odnosno do Nove godine.

"
Izostanak Zagorca je ogroman hendikep. Ne samo zbog njegovog kvaliteta na terenu, već i izuzetnog značaja za psihološku snagu naše mlade ekipe. O kakvom se karakteru i igraču radi, najbolje govori podatak da uprkos jakim bolovima nije želeo da napusti igru. Borio se do kraja, nošen ogromnom željom za pobedom. I sa tako slomljenom rukom postigao je još sedam poena", ističe sportski direktor Mege Goran Ćakić.

Osim poena i drugih statističkih parametara, timu Dejana Milojevića nedostajaće liderstvo i samopouzdanje kojim bukvalno zrači ovaj perspektivni košarkaš...

"On je naš kapiten i
pravi vođa, što pokazuje na svakom treningu i utakmici", jasan je Ćakić.

"Učinićemo sve da mu što više olakšamo oporavak od povrede, koja je i njemu i svima nama izuzetno teško pala. Sada je najbitnije da se posveti oporavku".

Mega već u nedelju dočekuje Partizan, zatim gostuje Budućnosti, a do kraja perioda u kome je raspored ABA lige krajnje zgusnut, predstoje joj utakmice protiv MZT Skoplja i Zadra.

"Moraćemo da zbijemo redove i probamo da u što većoj meri nadoknadimo njegov izostanak. Igraćemo i za Zagorca, a siguran sam da će mu svaka naša pobeda olakšati oporavak", završi
o je Goran Ćakić.

Dodatni peh za ekipu Mege je to što su povrede zgloba u duelu sa Zvezdom zadobili plejmejker Nikola Ivanović i (krilni) centar Nikola Janković, pa se njihov nastup u narednim utakmicama nalazi pod znakom pitanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC