• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Koliko možemo? Videćemo...

Autor mondo.rs

Trener Zvezde nije hteo da donosi šire zaključke posle ubedljive pobede nad Budućnošću.

 Radonjić: Koliko možemo? Videćemo... Izvor: MN PRESS

Posle celovečernje borbe sa Mega Leksom u četvrtak, Crvena zvezda Telekom priredila je navijačima mirnije subotnje sate u hali Pionir. I to u derbiju, protiv Budućnosti.

Prvo poluvreme završeno je prednošću domaćina od četiri poena. U trećoj četvrtini, već se jasnije naziralo ko će pobediti, s obzirom na to da su Podgoričani ubacili prve poene iz igre tek u 30. minutu.

Konačna razlika od 21 poena tačno je pokazala koliko su crveno-beli bili bolji i u završnom kvartalu. Hala je na momente bila na nogama, Maik Cirbes (19 p, 6 sk) ispraćen je aplauzom, Marko Gudurić takođe je bučno dočekan na debiju...

Dejan Radonjić zadovoljan je seo pred novinare.

"Imali smo težak meč protiv Mege pre dva dana. Znali smo da nam dolazi tim koji ove sezone ima velike ambicije. U prvom delu videli smo da je potrebno da budemo bolji i da odigramo sa boljom koncentracijom. Budućnost je koristila naše greške, ali je u drugom bilo bolje. Pobeda je ostvarena sa parametrima za zadovoljstvo. 23 asistencije, 59 odsto šuta za tri poena... Na kraju smo uspeli da pobedimo sa razlikom koja nam ostavlja prostor da razmišljamo i o njoj", rekao je trener Crvene zvezde Telekom.

Izvor: MN PRESS

Upitan da li je iznenađen drastično boljom utakmicom svog tima nego u prvom kolu, odgovorio je oprezno, objasnivši:

"Odigrali smo određene stvari potrebne da bismo izgledali bolje. O iznenađenjima nekom drugom prilikom. Ne bih da stvari sada odlaze u tom pravcu... Uradili smo potrebno, to je dalo igračima samopouzdanja i to je donosilo prednost i mogućnost da igramo lepše nego preksinoć".

Prva takmičarska nedelja rana je faza sezone za konkretne ocene.

"Videćemo... Videćemo...", dodao je Radonjić.

Ipak, da li već sada mogu da se izvuku zaključci u vezi sa kvalitetom ekipe?

"Mnogo se pričalo na te teme i prošle sezone, pretprošle sezone, a i pre toga... Još nismo uradili nijedan trening kompletni i u tim okolnostima ovo deluje dosta dobro. Vreme će pokazati, ponavljam. Ovi što znaju unapred... Kada bi se tako gledalo, onda bi bilo bolje da i nema takmičenja, već da se sve zna i odredi unapred", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde podsetio je i na zgusnut raspored, jer će njegov tim 6. oktobra gostovati Zadru, pa 8. dočekati Tajfun, a zatim u nedelju, 11. oktobra, igrati protiv Cedevite u Zagrebu.

"Nema prostora da se priča već puno da se radi. Da bi moglo da se radi, mora da se ima prostor da se uzme zraka za to, a nema vremena, pošto nas očekuju sledeće obaveze. Možda će biti malo prostora kada počne Evroliga".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC