• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Partizan postao vlasnik TV Partizan i poručio: Dom za cijelu porodicu!

Autor mondo.rs

Klub je istakao da TV Partizan neće biti televizija isključivo košarkaške sekcije

 KK-Partizan-postao-vlasnik-TV-Partizan-FK-Partizan Izvor: MONDO/Strahinja Stojanović

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je od kompanije Videonet otkupio vlasnički udio i postao vlasnik TV Partizan.

Partizanovo saopštenje nazvano je "TV Partizan je dom za cijelu crno-bijelu porodicu". Na ovom kanalu do sada su se emitovale skoro isključivo teme vezane za fudbalski klub. Košarkaška sekcija nedavno je pokrenula i svoju televiziju, ali samo na internetu.

Možda će vas zanimati

"Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija Videonet imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rješenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše", navodi se u saopštenju. 

"Nakon što Videonet duži vremenski period nije dobio odgovor od FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rješenju i ponudila saradnju KK Partizan. Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu 'BC Partizan TV' i sa vjerom da je menadžment kluba sposoban da obezbijedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan", saopštio je košarkaški klub.

Partizan je saopštio da će nastaviti tehničku saradnju sa Videonetom i naglasio da ne želi da TV Partizan bude isključivo kanal košarkaškog kluba.

"U planu je da TV Partizan bude mjesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan. U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprinijeti promociji svih klubova koji čine crno-bijelu porodicu", piše u saopštenju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC