• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako Klipersi treniraju? Daleko jedni od drugih, ali opet zajedno

Autor Beta/AP

Do 10 igrača iz svojih kuća tokom jednog treninga radi pod vođstvom stručnog štaba, otkako su zatvorene hale i teretane zbog pandemije.

 Klipersi-trening-zajedno-korona-virus Izvor: Guliver, Jayne Kamin-Oncea/Getty Images North America

Košarkaši Los Anđeles Klipersa treniraju zajedno tokom pauze u NBA ligi zbog pandemije korona virusa putem video poziva.

Do 10 igrača iz svojih kuća tokom jednog treninga radi pod vođstvom stručnog štaba, otkako su zatvorene hale i teretane zbog pandemije. Oni koriste opremu za vežbanje posebno prilagođenu svakome od njih.

Možda će vas zanimati

"Postavljaju izazove jedan drugome, mnogo je 'treš toka'. Kada izađemo iz ovoga igrači će imati mnogo smešnih priča", rekao je trener Klipersa Dok Rivers.


On je dodao da će liga biti izuzetno takmičarska, kada se nastavi, pošto je pauza omogućila igračima kao što su Kavaj Lenard i Pol Džordž da treniraju na nivou koji nije bio moguć zbog problema sa povredama.

"Ako se vratimo na teren, njihova tela neće biti umorna, momci će biti zdravi. To bi mogao da bude najbolji plej-of u istoriji", naveo je Rivers.


Klipersi su pobedili u devet od 10 utakmica pre nego što je sezona prekinuta zbog pandemije.

"U poslednjih 10 utakmica pretvorili smo se u Kliperse. Zaista sam mislio da ćemo imati ludi niz, ali nažalost, sezona je prekinuta", rekao je trener.

Rivers je naveo da je svakog dana u kontaktu sa svojim saradnicima i sa trojicom ili četvoricom igrača, telefonom ili putem video poziva.

"Pokušavam da im objasnim dve stvari, da se naš cilj nije promenio i da ne možemo da koristimo bilo šta što se dogodi kada iz ovoga izađemo, kao razlog da ne pobedimo", rekao je Rivers.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC