• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Кaravan sporta i porodičnog druženja u Banjaluci i Prnjavoru 

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Humanitarna Fondacija „Naše Srce“ organizuje „Кaravan sporta i porodičnog druženja“ na trgu Кrajina u subotu, 25. septembra u Banjalcu i dan kasnije na gradskom trgu u Prnjavoru u 15 časova.

 Naše srce organizuje Karavan sporta i porodičnog druženja Izvor: Promo/Naše srce

Manifestacija je sportsko-rekreativnog i takmičarskog karaktera, a pravo na učešće imaju sva djeca u pratnji svojih roditelja. Cilj Кaravana je, kao što je i temeljni okvir Fondacije, očuvanje porodice kao osnovne ćelije društva, te zagovaranje druženja, zdravog načina života kao i integrisanje djece u društvo.

Na trgovima će biti postavljeni poligoni i rekviziti za sportsko-porodično takmičenje, karting, „gladijator arena“, bungee run, knockout run, floorball, mini golf i brzo šutiranje na koš.

Organizaciju Кaravana ove vrste podržala je Javna ustanova Turistička organizacija grada Banjaluka jer je u prethodnim godinama uspješno realizovala projekat „Mala Banjaluka“ gdje su glavni akteri bili mališani vrtićkog, predškolskog i školskog uzrasta.

Gost Кaravana na trgu Кrajina u Banjaluci biće legendarni banjalučki "Zmaj" koji je rado viđen gost među djecom. "Zmaj" će ispričati turističku priču o gradu na rijeci Vrbas, naraviti mini kviz sa djecom i roditeljima, a kao nagradu najboljima biće uručene turističke slikovnice i bojanke.

Podsjećanja radi, Fondacija „Naše srce“ realizovala je niz radionica za djecu sa autizmom, odnosno, njihovom inkluzijom u društvenu zajednicu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC