• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion Formule 1 prodaje auto za 33.333 evra: Osvojio titulu, a sada se odriče ljubimca!

Autor Dragan Šutvić

Holanđanin Maks Ferstapen riješio je da stavi automobil na humanitarnu licitaciju.

 maks ferstapen prodaje auto za 33 333 evra  Izvor: Youtube/printscreen/CarNext.com

Dokazao je tokom ove sezone Maks Ferstapen da je najbolji vozač Formule 1, prekinuo je dominaciju Luisa Hamiltona i stigao do šampionske titule koju je dobro proslavio, ali van staze on je sasvim običan čovek. To pokazuje automobil koji je do sada vozio, ali i gest koji je napravio kada je riješio da ga proda.

Holanđanin će svoju Hondu Sivik prodati preko sajta za polovne automobile, a cijeli iznos koji dobije proslijediće u humanitarne svrhe. Ovu ideju pratio je i prikladan video materijal, pa je Maks prikazao kako izgleda kada vozi van staze i u kakvom je stanju njegov ljubimac na četiri točka.

Možda će vas zanimati

"Upravo sam imao posljednju vožnju, da se uvjerim kako je sve u redu. Automobil je sjajan", poručio je Maks, čime je i zvanično počelo takmičenje.

Cijena na licitaciji je 33.333 evra, a nadmetaće se ljubitelji automobilizma iz Njemačke, Francuske, Italije, Holandije, Španije, Portugala i Norveške. Kako se navodi na sajtu preko kojeg se automobil prodaje, onaj ko pošalje prvu ponudu dobija vozilo i u roku od sedam dana mora da isplati cjelokupnu svotu novca.

Pored automobila Honda Sivik tip R, kupac će dobiti i nekoliko Maksovih autograma, pošto se šampion Formule 1 potpisao i na spoljni i na unutrašnji dio vozila.

Pogledajte Maksa Ferstapena u Hondi Sivik:

Podsjećamo, Maks Ferstapen je nevjerovatnom trkom u Abu Dabiju stigao do titule svjetskog šampiona. On je u posljednjem krugu, nekoliko stotina metara nakon ukidanja žutih zastava, prestigao Luisa Hamiltona i tako ostvario važnu pobjedu. Britanac je u prednosti bio tokom cijele trke, nakon što je već u prvom krugu iskoristio grešku mladog vozača iz Holandije.

Ipak, neka dešavanja na stazi i odlučnost Red Bula da donese riskantne odluke u važnim trenucima vratili su Maksa u trku, a on novu šansu nije propustio.

Ovako je izgledala Maksova posljednja vožnja Honde:

Svetski šampion i najbrži čovek u Formuli 1 ima humanu misiju.
Izvor: Youtube/CarNext.com

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC