• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u svijetu tenisa - "Postoji teorija da se Nadal dopinguje": Legenda traži da ga kontrolišu na svakom turniru!

Autor Haris Krhalić

Ukoliko bi se to dokazalo, jedna od najvećih karijera u istoriji bila bi uništena...

 Patrik Mekinro tvrdi da postoji teroija Nadal dopinguje Izvor: FoNet/AP/Michel Euler

U Australiji mu je posao bio olakšan jer Novak Đoković nije učestvovao, a u Francuskoj je do grend slem titule stigao iako je nedjeljama pričao o povredi. Rafael Nadal je sada rekorder sa 22 velika trofeja u karijeri, ali se mnogima ne sviđa način na koji dolazi do njih.

Prvo je opomenut da previše kuka, a sada je Patrik Mekinro ukazao javnosti da postoje osobe koje vjeruju da Rafael Nadal dopingovan igra turnire!

Brat daleko poznatijeg Džona uspio je da napravi lijepu tenisku karijeru - bio je 28. u singlu i 3. u dublu, a ostao je blizak tenisu i nakon igranja. Posljednjih godina je često u medijima i prati sva dešava u sportu, pa je dobro upućen u ono što se dešava na teniskim terenima širom svijeta.

Ova šokantna izjava ne optužuje direktno Španca, već samo poziva najveće teniske turnire na redovna testiranja, kako bi se otkrilo da li Rafael Nadal igra pod injekcijama zbog bolova ili nekim nedozvoljenim sredstvima.

"Nadal nastavlja da pobjeđuje. Ne znam kako to radi, on kaže da uzima injekcije protiv bolova. Ja nisam doktor i ne znam o čemu se tu tačno radi. Postoje teoretičari zavjere koji se sada pojavljuju u svijetu tenisa. Postoji teorija da se Nadal dopinguje, da uzima neku vrstu nedozvoljenih supstanci", rekao je Amerikanac.

Za to postoji rješenje, španski teniser bi morao da bude podvrgnut doping kontrolama i na njima bi se otkrilo da li koristi nešto nedozvoljeno.

"Testirajte ga konstantno na svim velikim turnirima i analizirajte šta to tačno ubrizgava u stopalo. Ja mislim da je to samo nešto protiv bolova, ali nisam doktor. Da je nešto ilegalno mislim da bi ga već odavno uhvatili", ispričao je Mekinro.

Podsjećamo, pojedini ljudi su prethodnih godina tvrdili da Nadal i njegov stric imaju dogovor sa Rolan Garosom da španski teniser ne mora da prolazi doping kontrole na tom turniru, što je izazvalo mnogo pažnje u svijetu tenisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC