• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodali 50.000 ulaznica za meč koji neće igrati: Mislili da će u finale, pa doživjeli brutalno poniženje u NFL!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bafalo Bilsi su igrali odlično ove sezone, ali to nije bilo dovoljno da zaustave "zahuktali" i motivisani Sinsinati.

 NFL - Prodali 50.000 ulaznica za meč koji neće igrati Izvor: Profimedia/Bryan M. Bennett

Ulazimo u samu završnicu i sada se sve zna u NFL - u finalu AFC konferencije sastaće se Sinsinati i Kanzas Siti, dok će u finalu NFC igrati San Francisko i Filadelfija. Pobjednici ovih duela boriće se u Superboulu koji je zakazan za 12. februar u Finiksu, a jedino iznenađenje predstavlja velika pobjeda Bengalsa, koje su pošteno potcijenile kladionice, još više Bafalo Bilsi koji su već razmišljali o meču sa Čifsima.

Sinsinati je prethodne večeri razbio Bafalo 27:10 (14:0, 3:7, 7:3, 3:0) za drugo uzastopno finale AFC, a čak ni rezultat ne govori koliko je tim Džoša Alena bio potčinjen u ovom meču, pošto ništa nije funkcionisalo; od ofanzivne linije, preko trčanja, sve do "bušne" odbrane koja nije imala rješenje za Čejsa i Miksona.

Džou Burou je igrao praktično bez greške i u takvoj konstelaciji snaga, uz neprepoznatljivog Džoša Alena, Bilsi nisu imali šansu, a čini se da su sebi napravili i "medveđu uslugu" još i prije nego što je meč počeo.

Kao što vam je vjerovatno poznato, njihov "ligaški meč" prekinut je zbog srčanog udara Damara Hemlina iz Bilsa, i nije završen zbog "gustog" rasporeda, a tu je NFL napravio "zavrzlamu" sa domaćim terenom u plej-ofu. Tako je odlučeno da će se finale AFC igrati na neutralnom terenu u Atlanti, ako Bilsi prođu dalje, a ulaznice su ranije stavljene u prodaju... U prva 24 sata prodato je čak 50.000 ulaznica i to je izgleda bio dodatni motiv Bengalsima da isprave nepravdu.

S obzirom na to da su pobijedili, finale konferencije će se igrati na stadionu Kanzas Sitija, tima koji je imao i najbolji učinak u AFC i koji je uz dosta muke prošao dalje zbog povrede najboljeg igrača Patrika Mahoumsa. Šta će biti sa ulaznicama koje su navijači Bilsa kupili za "nepostojeću utakmicu", nije jasno...

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC