• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Indijan Velsa osuo paljbu po Americi: Novak Đoković je najbolji na svijetu, tužno je šta mu rade!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši teniser i aktuelni direktor Indijan Velsa Tomi Has kritikovao je američke vlasti zbog toga što Novaku Đokoviću nije dopušteno da igra na Indijan Velsu.

 Direktor Indijan Velsa brani Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković ne učestvuje na Indijan Velsu pošto mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države. Dobro je poznato da Nole i dalje ne može da uđe na teritoriju SAD kao strani državljanin koji nije vakcinisan protiv korona virusa, čak iako će ova mjera vrlo brzo biti ukinuta. Nije pomoglo što korona virus u ovom trenutku ne predstavlja opasnost po stanovništvo SAD, kao ni to što je tražio specijalno izuzeće, tako da će ovo biti još jedan Indijan Vels bez njega.

"Razočaravajuće. Mislim da su Sjedinjene Države jedina zemlja koja još uvijek ima ograničenja da ne možete da uđete u zemlju ako niste vakcinisani", rekao je direktor turnira i bivši teniser Tomi Has koji se i lično založio da Đoković igra.

"Drugi profesionalni sportisti širom svijeta su takođe odlučili da se ne vakcinišu. Moramo da ostavimo to po strani i jednostavno ga pustimo da igra. Ne vidim poentu, veoma sam razočaran što nije ovdje. Mnogi ljudi iz svijeta tenisa i mi kao turnir smo pokušavali sve da Đoković igra ovdje, ali uzalud. On je najbolji igrač na svijetu, mislim da je tužno što se to dešava. Pisao mi je da bi volio da bude ovdje", zaključio je Has.

Podsjetimo, Novak Đoković još od 2019. godine nije učestvovao na Indijan Velsu. Tada je neočekivano ispao u trećoj rundi, da bi potom 2020. godine turnir bio otkazan. Zbog toga što nema potvrdu o vakcinaciji protiv korona virusa propustio je posljednja dva turnira u Kaliforniji.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC