• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAFAEL NADAL MORAO DA SE OGLASI - NE VRAĆA SE NA TEREN I NE ZNA KAD ĆE! Počinje sezona šljake, a Španac nije spreman

Autor Haris Krhalić

Veliki problemi ove sezone muče španskog tenisera, a izgleda da povratak nije tako blizu kao što se vjerovalo.

 Nije poznato kada se Nadal vraća na teren Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal nije odigrao teniski meč još od početka Australijan opena kada je osjetio strašne bolove, a to se odrazilo i na njegov plasman na ATP listi. U međuvremenu je poslije mnogo godina ispao iz Top10, a pitanje je i kada će moći da popravi plasman. Kako trenutno stvari stoje, to neće biti uskoro...

Rafa se oglasio i demantovao da je 100 odsto spreman za nastupu Monte Karlu, gdje će se igrati prvi veliki turnir na šljaci u ovoj sezoni. Nadalova omiljena podloga trebalo je da donese i njegov povratak na velike turnire, ali Španac za sada nije siguran da će moći da nastupi.

"Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu. Uopšte mi nije jasno odakle ta informacija da ću ići u Monako. Da je tačna, ja bih je potvrdio, ali na žalost, nije tako. Nastavljam da radim po svom programu, ali zaista ne znam koji će mi biti sljedeći turnir. Sada sam u fazi pojačavanja tempa mog rada. Kada bih znao kada ću se vratiti na teren, rekao bih vam, ali ne znam", izjavio je Nadal i dodao:

"Želim da fizički budem 100 odsto spreman. Moj stručni štab i ja pratimo situaciju svakog dana ali zaista ne želim da ulazim u nagađanja jer u ovom trenutku ne znamo koji će biti moj sledeći turnir."

Podsjećamo, turnir u Monte Karlu igra se od 10. aprila, a poslije njega slijede Barselona, Madrid, Rim i nedjelja u kojoj će najbolji na svijetu pauzirati pred Rolan Garos. Nadalov cilj je da u Parizu bude maksimalno spreman i da se između 29. maja i 5. juna bori za 23. grend slem turnir u karijeri. Ukoliko ne bude u stanju da učestvuje, Novak Đoković bi mogao da ga pretekne.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC