• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklapaju se trka Beograd - Banjaluka i Srpska open: Grad je za OBJE manifestacije, MUP preispituje BEZBJEDNOSNI aspekt!

Autor Dragan Šutvić

"Želimo da sve to bude jer znamo koliko je to sve važno", rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

 srpska open i trka beograd banja luka u istom terminu  Izvor: Trka Beograd - Banjaluka, promo

Međunarodna biciklistička trka Beograd – Banjaluka planirana je od 19. do 22. aprila.

Biciklistički karavan će 17. godinu zaredom preći granicu između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja, a trka i ove godine ima četiri etape.

Interesantno je da se ove godine održavanje trke poklapa sa odigravanjem završnice Srpska opena, čiji početak je zakazan za 17. april, a na dan završetka posljednje etape u Banjaluci planirano je odigravanje mečeva polufinala banjalučkog turnira.

"Gotovo pred polufinale i finale teniskog spektakla u našem gradu imamo i ovu trku. Grad je za to, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preispituje bezbjednosni aspekt, ali želimo da to sve bude jer znam koliko je to važno. Idemo ka tome da tih dana u našem gradu dočekamo stotine biciklista iz preko 30 zemalja, ali i najbolje svjetske tenisere i da Banjaluka bude u epicentru svjetske javnosti", poručio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, na današnjoj prezentaciji trke, dodavši:

"Ova je trka više od trke. I ovo je događaj više od sportskog događaja. Ovo je događaj koji povezuje naš narod u Srbiji i u Republici Srpskoj, koji dodatno afirmiše sport, turizam, koji sa više aspekata znači našem gradu. Hvala organizatorima, partnerima i sponzorima što ova priča traje 17 godina."

Takmičari će u prvoj etapi preći preko graničnog prelaza između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja, a ista se vozi od Beograda do Bijeljine 19. aprila.

Druga etapa vozi se od Bijeljine do Vlasenice dan kasnije, treća iz Doboja do Prijedora 21. aprila, a četvrta od Novog Grada preko Kostajnice, Kozarske Dubice i Gradiške do Banja Luke 22. aprila.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC