• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK ZA ZVEZDU, STEFAN ZA PARTIZAN - TO NIJE NAJČUDNIJE: Tata je najbolji svih vremena, a nasljednik obožava rivala

Autor Haris Krhalić

Najbolji teniser svih vremena nije želio da sputa sina, pa dječak sam bira šta mu se sviđa i za koga želi da navija.

 Đokovićev sin navija za Partizan i Nadala Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković je sa porodicom gledao meč Partizana na gostovanju Monaku u Evroligi, ali je centralna tema tog meča bio njegov sin Stefan. Najbolji teniser svijeta otkrio je da nasljednik navija za crno-bijele, a navijači koji su tokom meča podržavali srpski tim su mu na kraju utakmice skandirali. Stefan je stidljivo mahnuo ka tribini, a zatim upoznao svoje omiljene košarkaše - bila je to veoma lijepa scena.

Iako je poznato da je Novak Đoković navijač Crvene zvezde na čijim mečevima smo ga često viđali posljednjih godina, očigledno je da je Stefan imao priliku da sam izabere ono što mu se najviše sviđa. Tako je bilo ovog puta, ali i nekoliko puta u prošlosti pošto je Novak prije više od godinu dana svijetu otkrio da je Stefan Đoković veliki navijač njegovog rivala Rafaela Nadala.

Nakon što nije mogao da učestvuje na Australijan openu prošle godine jer je deportovan zbog problema sa vizom, Đoković je odlučio da ne gleda mečeve sa grend slema u Melburnu. Ipak, u kući je bilo zanimljivo - Jelena i Stefan su pratili turnir i imali su različite favorite za osvajanje. Na kraju je Rafa stigao do titule i dobio još jednog navijača.

"Nisam htio da gledam finalni meč, jer sam htio da budem na terenu. Bilo je zabavno, jer je moja supruga navijala za Medvedeva, a moj sin za Nadala", ispričao je Novak i dodao da Stefan obožava da gleda Nadala: "Pitao me je prije nekoliko dana kada je sljedeći turnir na kojem ćemo igrati Rafa i ja. Rekao sam 'Nadam se uskoro' i pitao ga zašto je to bitno. On je otkrio da bi zaista želeo da ima fotografiju sa Rafaelom Nadalom", ispričao je Novak Đoković. 

Podsjećamo, Đoković je tokom meča Monaka i Partizana dao zanimljivu izjavu o navijačkim odnosima. "Partizan podržavam kada igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Moj sin navija za Partizan, sada idemo i na mečeve Partizana, nadam se da će proći u Top 8. Pored nas sjedi predsjednik Monaka, malo ga štipnem ako pretjera. Rekao mi je da ne može da navija kako želi, samo da ne viče 'ua' drugom timu. Interesantno je, voli košarku, Srbija je zemlja košarke, pratimo, navijamo", kazao je u poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC