• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZGUBIO OD NOVAKA, PA SLAVIO U KADI SA LEPOTICOM: Pili šampanjac, jeli picu i svima rekli - Srbin je najveći! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Ivan Gahov je sa djevojkom u Monte Karlu burno proslaivo najbolju nedjelju u teniskoj karijeri.

 Ivan Gahov i djevojka u kadi Izvor: Instagram/screenshot/popovaaa

"Ovako heroji slave život!", napisala je djevojka Ivana Gahova, a on je na to dodao "Imao sam težak dan na poslu", a sve to uz video iz kade. Tu se vidjelo kako su ruski teniser i njegova djevojka zajedno u kadi gdje jedu picu i piju šampanjac.

Rus koji će od narednog ponedjeljka biti među 165 najboljih tenisera na ATP listi do skora nije ni sanjao da će moći da se sastane sa Novakom Đokovićem. Igrao je fjučerse i čelendžere, a spletom srećnih okolnosti našao se u Monte Karlu, prošao kvalifikacije, dobio favorizovanog Amerikanca Makenzija Mekdonalda u prvom kolu i onda je pružio dostojan otpor najboljem ikada.

"Nema riječi da opišu naše emocije u posljednjih pet dana. Ovo magično putovanje koje nam se dešava sve više djeluje kao jako lud i realan san. U moje i Ivanovo ime želim da zahvalim svakome na lijepim željama i podršci, porukama koje su stizale posljednjih dana. Posebno se zahvaljujemo mastersu u Monte Karlu što nas je pozvao ove nedjelje, jer je atmosfera turnira nevjerovatna", napisala je djevojka Ivana Gahova na instagramu nakon meča. Pogledajte kako ona izgleda: 

Lijepa Ruskinja koja svuda prati svog dragog se zahvalila i lično Novaku, iskoristivši priliku da kaže da je Srbin "kralj" i "najveći ikada", kao i da će sigurno zaigrati u finalu.  

"Naravno veliki pozdrav kralju Novaku Đokoviću, najvećem ikada. Ovdje ćeš bez sumnje igrati finale, a Gah samo od takvih gubi. I na kraju – Vanja, ljubavi moja, hvala na svemu. Poštovanje koje imam za tebe je sve što mi je bitno na ovom svijetu. Uvijek sam tu da ti čuvam leđa, a ostalo već znaš", završila je ona. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC