• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je s Nadalom? Otkazao još jedan masters! Nije igrao na šljaci, a Rolan Garos počinje za mjesec dana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal se i dalje nije oporavio od povrede na Australijan openu i otkazao je masters u Madridu.

 Rafael Nadal otkazao učešće u Madridu Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal neće učestvovati ni na mastersu u Madridu. "Bik sa Majorke" ima ogromne probleme sa povredom od Australijan opena i od tada je otkazao sve turnire, pa tinja neizvjesnost da li će uopšte moći da nastupi na svom omiljenom turniru - Rolan Garosu. Na mjesec dana do početka grend slema u Parizu, Nadal nije odigrao nijedan meč na šljaci, što je situacija u kakvoj nije bio nijednom u dosadašnjem toku karijere.

Nadal je otkazao Monte Karlo, Barselonu, pa Madrid koji počinje 26. aprila, što znači da bi u teoriji mogao da igra tek na jednom turniru na šljaci pred Rolan Garos. U pitanju je naravno Rim koji se održava od 8. maja, međutim za sada nema nikakvih najava da će Rafa biti spreman i za ovaj turnir.

"Ovo je bilo nekoliko teških nedjelja i mjeseci za mene. Imao sam ozbiljnu povredu u Australijan openu, rečeno mi je da ću pauzirati osam nedjelja, ali povreda je teža nego što se očekivalo. Ne mogu da igram turnire koji su važni u mojoj karijeri, pa tako poslije Monte Karla i Barselone otkazujem i Madrid. Treniram, ali nisam još spreman da igram. Ne znam kada će to biti...", saopštio je španski teniser Rafael Nadal koji tako neće igrati na "domaćim" turnirima.

Ipak, nada se da će uspjeti da se oporavi na vrijeme za Rim i Rolan Garos, ali ovo sada znači da ga očekuje drastičan pad na ATP listi i da ga čak i ako bude igrao - čeka najteži žrijeb do sada. Podsjetimo, Nadal je pet puta osvajao Madrid, posljednji put 2017. godine Prošle sezone je zaustavljen u četvrtfinalu protiv kasnijeg šampiona Karlosa Alkaraza.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC