• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAFAEL NADAL ODUSTAJE! Kralj predaje krunu bez borbe, Novak ide da ga prestigne u Parizu!

Autor Dragan Šutvić

Španac neće moći da igra u Parizu, objavili su španski mediji. Čeka se njegovo obraćanje.

 nadal ne ide na rolan garos  Izvor: Profimedia

Rafael Nadal neće igrati na Rolan Garosu (od 22. maja do 11. juna), gdje je trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine, pišu španski mediji. "Kralj šljake" će zbog povrede propustiti grend slem turnir koji je osvojio čak 14 puta i trenutno nema prognoze datuma kada bi ponovo mogao da igra. On je zbog problema sa koljenom propustio čitavu sezonu na šljaci i očigledno je veliko pitanje da li će biti spreman i do kraja juna, kada bi trebalo da nastupi na Vimbldonu.

To znači da će Novak imati šansu da osvoji prvo mjesto na "Vječnoj listi" osvajača grend slem trofeja u odsustvu najvećeg šampiona na šljaci svih vremena. Ipak, ono što brine je to da Noletova sezona na šljaci nije protekla prema njegovim očekivanjima, jer je doživio rane eliminacije i u Monte Karlu i u Banjaluci, a u srijedu je izgubio u četvrtfinalu Mastersa u Rimu od Norvežanina Holgera Runea.

"Treniraću, biću spreman za najbitnije turnire za mene. Znam da mogu bolje. Radujem se da radim na raznim aspektima. Uvijek sam voleo grend slemove, u tri dobijena seta... Da li će biti neizvjesno? Zavisi da li će Rafael Nadal igrati. Ali tu su Alkaraz, Siner, Rune, u konkurenciji su", rekao je Novak Đoković u srijedu, upitan za predstojeće Otvoreno prvenstvo Francuske.

Sa druge strane, Rafael Nadal mjesecima nije ni kročio na teren, jer je posljednji put igrao takmičarski meč na Australijan openu, gjde je izgubio u drugom kolu od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Na tom grend slemu Rafa je branio titulu, osvojenu kada Novak nije igrao. Izuzetno teška sezona za "Španskog bika", ali i sada izuzetno velika prilika za sve konkurente da osvoje "njegov" trofej u Parizu. Čeka nas sigurno uzbudljiv Rolan Garos.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Novak ni jedan turnir više neće osvojiti

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC