• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK NE DOPUŠTA DA MU "NABIJAJU" PRITISAK! Posljednja izjava pred finale Rolan Garosa: Samo je odmahnuo glavom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković nije želio da se previše potencira važnost meča sa Kasperom Rudom, kao što je to bilo na US Openu 2021.

 Novak ađoković posljednja izjava pred finale Rolan Garosa Izvor: YouTube/Roland-Garros/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković danas od 14.30 igra protiv Kaspera Ruda za pehar Rolan Garosa, a ulog je na prvu ruku veliki. Nole ne samo da može da se vrati na prvo mjesto ATP liste od ponedjeljka i dođe do trećeg pehara na Rolan Garosu, nego ima priliku da postane prvi teniser u istoriji sporta koji je osvojio 23 grend slema. Na taj način će preskočiti svog najvećeg rivala Rafu Nadala, i to na njegovom omiljenom terenu, međutim Đoković je dobro naučio lekciju sa US Opena 2021. godine kada ga je pritisak "pojeo" protiv Danila Medvedeva i sebi ne dozvoljava da ponovi istu stvar.

Nakon zabavnog treninga na kome mu je društvo pravio sin Stefan, Novaka su zaustavile kamere organizatora sa Rolan Garosa i željeli su od njega da čuju ekskluzivnu izjavu pred izlazak na teren, a srpski teniser nije bio preterano zainteresovan da daje bilo kakve prognoze, niti da priča o predstojećem meču kao "specijalnom"

"Ovo je samo još jedan meč, fokusiran sam da ga dobijem, pa ćemo poslije da pričamo o istoriji", odmah je presjekao Đoković novinara koji ga je upitao, i odmahnuo glavom na pomen "specijalnog meča", a prije nego što će uljudno otići odatle, ponovo je dodao: "Ovo nije specijalan meč, samo treba da ga dobijem".

I pomenuta izjava Novaka Đoković dovoljno govori koliko je fokusiran na predstojeći zadatak i ovoga puta ne osjeća pritisak, želi da uživa u tenisu, a ako pehar dođe - još bolje. Na snimcima koje je prikazao Rolan Garos na svom "lajvu", vidi se i da je Novak u trening centar došao sa sinom Stefanom koji je pored njega trčkarao na traci za trčanje, dok je stariji Đoković vodio malo ozbiljnije razgovore sa trenerom Ivaniševićem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC