• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak promijenio frizuru - izgleda mlađe!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković odlučio je da se "podmladi" frizurom pred nastavak sezone.

 novak đoković se ošišao Izvor: Profimedia/Marco Iacobucci/Ipa-Agency.net

Novak Đoković odlučio je da napravi veliku pauzu poslije osvajanja US Opena i učešća na Dejvis kupu sa reprezentacijom Srbije u Valensiji, pa je tako dosta vremena posvetio i svojoj fondaciji. Tako je u nedjelju njegova fondacija "Novak Đoković" imala važnu radionicu u Ljubljani gdje je ponovo bio gost dr Gabor Mate, a ono što je zanimljivo je da je na njoj i Nole pokazao novi imidž.

Navikli smo da Novak Đoković godinama, da ne kažemo i decenijama, ima istu frizuru, međutim čini se da je odlučio da se malo "modernizuje" za završnicu sezone, tako da sada ima sličnu frizuru kao Karlos Alkaraz. Preciznije, čini se da je Nole od svog frizera tražio da ga kraće ošiša sa strane, pa je tako veći prelaz u pitanju.

Podsjetimo, Novak Đoković je mnoge iznenadio i kada je tokom Vimbldona odlučio da pusti bradu, koju ne voli previše njegova supruga Jelena. "Imao sam ranije sujevjerja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lijepo stoji - moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život (smeh). Skratiću je malo za finale, moram", kazao je Nole i na kraju zaista to i učinio pred meč sa Alkarazom, međutim možda je tako "izbaksuziramo".

Vidjećemo da li će se nešto u njegovom imidžu mijenjati do kraja oktobra kada ga očekuje učešće na mastersu u Parizu, odnosno poslije toga slijedi i završni masters u Torinu, odnosno Dejvis kup u Malagi sa Srbijom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC