• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oglasio iz Beograda: "Prvo mjesto mi nije najveća želja, već nešto drugo" (VIDEO)

Novak Đoković poslao poruku javnosti.

 Novak Đoković o predstojećim izazovima Izvor: Novak Djokovic PR tim

Novak Đoković oglasio se iz Beograda, gdje se sprema za uzbudljiv kraj sezone i niz turnira na kojima će nastupati - Masters u Parizu od 30. oktobra do 5. novembra, Završni Masters u Torinu od 12. do 19. novembra i za kraj u završnici Dejvis kupa u Malagi, gdje će sa Srbijom 23. novembra igrati u četvrtfinalu protiv Velike Britanije.

"U toku su pripreme za završni dio sezone i preostala tri turnira na kojima učestvujem, u Parizu, Bersiju, na Završnom Mastersu u Torinu i Dejvis kup u Malagi, četvrtfinale protiv Velike Britanije. Radujem se predstojećim izazovima, i dalje sam u trci za 'Broj jedan' sa Karlosom Alkarazom u toj borbi. Imam još nekoliko nedjelja, taman dovoljno da spremim svoje tijelo i da dovedem igru do željenog nivoa. Vjerovatno će ta pauza od pet nedjelja između takmičarskih obaveza između US Opena i turnira u Bersiju vjerovatno uticati na početku, ali nadam se da ću to uspjeti da prebrodim što prije i da ću ući u željeni nivo i tempo igranja takmičarskog tenisa", rekao je Novak Đoković na jednom treningu.

Poznato je već šta je potrebno da Novak ostane prvi do kraja godine, a njegova očekivanja su kao i uvijek - najveća moguća.

"Očekivanja su naravno najviša, kao i ambicije, to sam ponovio nebrojeno puta u karijeri. Imao sam mnogo uspjeha u Bersiju i u dvorani tokom karijere, ništa manje ne očekujem ni ove godine osim najviših ciljeva. Najveća želja mi je da osvojimo Dejvis kup, nadam se da ćemo svi biti zdravi, u formi i da ću osvojiti bar jedan od dva predstojeća turnira u dvorani".

Poslušajte izjavu Novaka Đokovića: 

Pogledajte

01:40
Novak Djoković izjava
Izvor: Novak Djokovic PR tim
Izvor: Novak Djokovic PR tim

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC