• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žizel, budi lijepa i ćuti"

Igrač Njujork Džajantsa Brendan Džejkobs imao je šta da poruči svjetskom top modelu Žizel Bundšen, supruzi poznate NFL face Toma Brejdija.

 "Žizel, budi lijepa i ćuti" Izvor: MONDO

Bilo je samo pitanje vremena.

Onog trenutka kada se na internet portalu lista "New York Daily" pojavio snimak jedne od najljepših žena svijeta, Žizel Bundšen, kako objašnjava razloge poraza Nju Ingland Petriotsa u Super Boul XLVI duelu sa Njujork Džajantsima, bilo je jasno da će se prije ili kasnije javiti neko da je "poklopi" zbog toga.

Raning bek novih NFL šampiona, Džajantsa, Brendan Džejkobs nije časio časa. On je odmah podsjetio Žizel, suprugu kvoterbeka Petroitsa i u SAD veoma popularnog sportiste Toma Brejdija, da je ona samo top model i da se o američkom fudbalu razumije isto koliko i on o modnoj pisti.

"Pametnije bi joj bilo da nastavi da bude slatka i da ćuti", rekao je gordi Džejkobs, nakon što je brazilska manekenka odlazeći sa stadiona u neformalnom razgovoru ispred lifta ljutito optužila resivere, odnosno hvatače "patriota" za poraz, a ne njenog dragog, kvoterbeka, odnosno bacača.

"Moj suprug ne može jeb... da baca i da hvata lopte u isto vrijeme. Ne mogu da vjerujem da su ispustili loptu toliko puta", rekla je Bundšen i postala instant povod za "sprdnju" u NFL krugovima, naročito među "džinovima" iz Njujorka.

"Mislim da bi trebalo da se drži po strani kada su te teme u pitanju. Ali, na kraju krajeva, to je stvar njihove veze (Žizel i Toma, prim. aut) i možda ona ima pravo da priča šta god hoće", shvatio je na kraju izjave Džejkobs da na kraju krajeva možda i nije njegovo da se miješa.

I tu je Džejkobs, doduše nesvjesno, dotakao suštinu. Žizel Bundšen je svetski top model i šta god da kaže, makar i "ćao", to će se naći u medijima...

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC