• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćale, legendarni auto ti je u - rijeci!

Ovo je priča o mladom australijskom automobilisti, koji je strovalio ćaletov čuveni i nagrađivani automobil u rijeku i sam doživio povrede tom prilikom.

 Ćale, legendarni auto ti je u - rijeci! Izvor: MONDO

Džordž Mideke (24) izgubio je kontrolu nad slavnim "Ford Capri Perana" modelom iz 1970. godine, izletio u neugodnoj krivini "iza" koje je, ni manje, ni više, reka Huon. Spektakularan udes dogodio se tokom Targa Vrest Point relija u Australiji, a snimak je brzo obišao svijet.

"Nisam siguan da li sam ja napravio grešku ili nisam čuo suvozača šta mi govori... Nemam pojma zašto, ali uletjeli smo u krivinu brže nego što je trebalo i odjednom smo bili u vazduhu", rekao je mladi Džordž poslije udesa, dok se mediji pitaju kako je izgledao telefonski poziv u kojem je sin trebalo da saopšti slavnom ocu Endrjuu da je njegova "beba" slupana i u rijeci.

Endrju je ustupio sinu rijedak primjer "Kapri Perane", ubijeđen da Džordž, poznati i priznati vozač NASCAR šampionata, ne može da napravi grešku na reli stazi. Kada mu je uručio ključeve, ćale je rekao: "Ovaj auto nikada nije slupan i nikada nije završio drugi".

Eto, dogodilo se da je i slupan, ali bar nije završio drugi. Tačnije, nije završio uopšte... Ili, ipak, jeste završio zauvijek.

Teško je reći šta je bilo bolnije za Džordža, udarac u dno rijeke ili telefonski poziv iz bolnice...

Ako je za utjehu, Džordž nije jedini završio u rijeci. Prije njega, na istom mestu izletio je i Ralf Norton sa "Subaruom". "Kapri Parana" je za malo promašila odveć havarisani Nortonov automobil...

Trebalo bi napomenuti i to da je Džordž Mideke prošao samo sa lakim povredama, dok je njegov suvozač Danijel Vilson zadržan u bolnici zbog jakog istegnuća vrata.

(MONDO, foto: printscreen YouTube)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC