• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: BiH vodi 2:1 protiv Turske

Pobjedom u dublu Dejvis kup reprezentacija Srbije povela sa 2:1 protiv Turske u prvom kolu Druge grupe Evroafričke zone.

 DK: BiH vodi 2:1 protiv Turske  Izvor: MONDO

Amer Delić i Tomislav Brkić bili su više nego uspješni na svom prvom zajedničkom nastupu. Bh. dubl savladao je Zorlua i Ilhana 4:6, 6:4. 6:3, 7:6 (2) i donio BiH drugi poen kojim je povela 2:1 u duelu sa Turskom u prvom kolu Druge grupe Evroafričke zone Dejvis kupa.

Turci su bolje počeli meč i brejkom u sedmom gemu došli do prednosti i na kraju završili prvi set u svoju korist 6:4 ali bh, teniseri se nisu predavali.

Odmah na startu drugog seta BiH je povela sa 3:0, uporni Turcu su uspjeli da izjednače, ali je Ilhan u finišu seta izgubio svoj servis i BiH je osvojila set identičnim rezultatom i izjednačila na 1:1.

Rezultatska klackalica u trećem setu trajala je sve dok Zorlu nije izgubio svoj servis u osmom gemu, iako su Turci prethodno uspjeli spasiti dve brejk lopte. Ipak BiH je povela sa 5:3, a Delić je sigurnim servisom priveo set kraju za vođstvo 2:1 u setovima.

U četvrtom setu igrao se taj brejk koji sub h. teniseri dobili furioznom igrom na kraju. Vodili su Brkić i Delić 3:2, a onda odlučili da malo ubrzaju pa su dobili sljedeća četiri poena za konačnih 7:6 odnosno pobjedu i vođstvo od 2:1 u duelu sa Turcima.

U prvom meču sutra igraju Delić i Ilhan a ukoliko bh. teniser bude slavio, odvešće BiH u četvrtfinale.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC