• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobila Nacionalni trenažni centar

Ministarka omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić Marković otvorila je u Košutnjaku prvi objekat Nacionalnog trenažnog centra.

 Srbija dobila Nacionalni trenažni centar Izvor: MONDO

"Srećna sam jer sam ispunila jedno obećanje. Danas srpski sport od Ministarstva omladine i sporta dobija krov nad glavom. Do sada je bio problem... savezi su morali da traže, da troše novac da plaćaju troškove iznamljivanja", rekla je Samardžić Marković prisutnim zvanicama iz sportskih saveza.

Ona je dodala da se to sada mijenja, jer je problem djelimično riješen.

"Novac koji je bio trošen za stanarinu sada može da se potroši u razvojne projekte. Ministarstvo još jednom demonstrira brigu, ne samo o vrhunskim rezultatima, već i o pripremama za te rezultate", rekla je ministarka omladine i sporta.

Ona je istakla da se na otvaranje Nacionalnog trenažnog centra, koji ima 5.000 kvadratnih metara i koji će koristiti 11 sportskih saveza, čekalo dugo vremena.

"Ja sada imam priliku da sportistima kažem 'ovo je vaše'. Važno je reći da ovo nije kraj brige o srpskom sportu, što se tiče infrastrukture, već prvi korak. Radi se Kuća fudbala, a jednoga dana i Vojna akademija bi trebalo da postane sastavni dio Nacionalnog trenažnog centra", rekla je Samardžić Marković.

"Mi smo odradili svoje, Ministarstvo uvijek vodi računa o tradiciji. Sada vama predajemo loptu da vodite brigu o ovom objektu i o svim drugim objektima koji budu predstavljali Nacionalni trenazni centar", rekla je Samardžić Marković.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC