• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Amerikanci strahuju pred duel u Areni

Duel Srbije i SAD u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa sa pravom je, uz meč Španija - Švajcarska, okarakterisan kao derbi kola.

 DK: Amerikanci strahuju pred duel u Areni  Izvor: MONDO

Teniski sladokusci sa nestrpljenjem očekuju duel Novaka Đokovića i Endija Rodika u prepunoj Beogradskoj areni, početkom marta naredne godine.

I dok se u Srbiji već kuju planovi o postavljanju šljake, najsporije podloge koja definitivno najmanje odgovara Amerikancima, sa druge strane "bare" tvrde da imaju svoje adute.

"Očekuje nas sigurno veliki teniski meč i pravi spektakl. Svjesni smo da će biti izuzetno teško igrati protiv Đokovića u njegovoj zemlji, pred njegovom publikom. Mi, međutim, imamo svoje kvalitete i adute, poput Rodika. Endi ima odličan skor u međusobnim duelima sa najboljim srpskim teniserom i želja nam je da niz dobrih partija produži i u meču Dejvis kupa", izjavio je za američke medije bivši selektor Tom Gulikson.



Iako do duela u Areni ima još pet mjeseci selektori već sada razmišljaju o sastavima timova.

Bogdan Obradović se na meču protiv Uzbekistana uvjerio u sve raspoložive snage na koje može da računa, dok Mekinro tvrdi da ima "dužu klupu" kvalitetnijih igrača, poput Džejmsa Blejka, Sema Kvarija ili Džona Ajznera, koji redom mogu da konkurišu za mjesto u singlu pored Rodika.

Njegov "kec iz rukava" su i braća Bob i Majk Brajan u dublu, iak je svjestan da Srbija posjeduje najboljeg igrača u igri parova na svijetu, Nenada Zimonjića. Doduše Ziki u reprezentaciji ne nastupa sa Danielom Nestorom, ali je bez obzira na to, više puta potvrdio da sa bilo kojim srpskim igračem može da igra podjednako dobro i uspješno.

Najveću brigu Amerikancima ipak zadaje Tod Martin, novi član stručnog štaba Novaka Đokovića. Bivši američki as odlično poznaje sve igrače SAD, pa Mekinro strahuje da za Srbe može da odradi dobar skauting pred martovski duel.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC