• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAFTING: Pančevci odlični na Vrbasu!

Rafting timovi iz Srbije bili su najuspješniji prvog takmičarskog dana na Evrokupu "Banjaluka Vrbas 2009".

 RAFTING: Pančevci odlični na Vrbasu! Izvor: MONDO

U muškoj konkurenciji, u disciplini sprint, trijumfovao je Rafting klub "Vir" iz Pančeva, ispred mađarskog "Kaniona" i "Delta sport 1" iz Hrvatske, a najuspješniji tim iz BiH bio je RK "Kanjon" iz Banjaluke, koji je osvojio peto mjesto.

Među ženskim timovima najbrže su bile takmičarke iz mađarskog tima "Raftverk", ispred RK "Liman" iz Srbije i RK "Advenčr.net" iz Bugarske.

Nakon sprinta, na stazi u kanjonu Tijesno vožena je disciplina "hed to hed" u kojoj je prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio RK "Vir" iz Pančeva, drugo mjesto je pripalo RK "Delta sport 1" iz Hrvatske, dok je treće mjesto osvojio RK "Kanion" iz Mađarske.

Kod žena, trijumfovale su takmičarke "Limana" iz Srbije, drugo mjesto pripalo je RK "Raftverk" iz Mađarske, dok su treće bile članice Rafting kluba "Adventčr.net" iz Bugarske.

Sam početak takmičenja obilježio je dosta nizak vodostaj Vrbasa, pa su zbog toga prva i druga takmičarska disciplina na Evrokupu - sprint i "hed tu hed", umjesto na Bijelom buku, kako je prvobitno bilo planirano, premješteni na stazu u kanjonu Tijesno.

Prema rasporedu dešavanja na Evrokupu, najzanimljivija takmičarska disciplina - slalom je kasnije u subotu uveče, dok je spust na programu u nedelju od 10.00 časova na devet kilometara dugoj stazi od Bijelog potoka do cilja u Rafting centru u Karanovcu.

Sve trke na Evrokupu boduju se i za rafting ligu BiH.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC