• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Protiv Njemica "biti ili ne biti"

Odbojkašice Srbije vjeruju da će na meču protiv Njemačke igrati najbolje, jer su svjesne da taj duel znači "biti ili ne biti" u polufinalu EP.

 Nikolić: Protiv Njemica "biti ili ne biti" Izvor: MONDO

Odbojkašice Srbije pretrpile su prvi poraz na šampionatu Evrope u Poljskoj. U prvom meču druge faze takmičenja Turska je slavila sa 3:1, zahvaljujući lošoj igri izabranica selektora Zorana Terzića.

Plave djevojke gotovo u glas su istakle poslije poraza da u timu nisu funksionisale stvari kako je trebalo i da su podbacile u svim elementima igre, te da na meču protiv Njemačke (17.30 časova) moraju da upišu pobjedu kako bi ostale u trci za jedno od prva dva mjesta u grupi F koje vode u polufinale.

Jelena Nikolić je rekla da ekipa žali zbog prvog poraza, ali da i dalje vjeruje u plasman u polufinale.

"U meču protiv Turske ništa nije išlo kao što smo zamislile. Borile smo se, ali smo ispustile pobjedu na početku drugog seta. Ovako loša igra ne može da se ponovi. Meč protiv Njemica je 'biti ili ne biti'. I ranije smo izlazile na kraj sa takvim situacijama, tako da sam sigurna da ćemo pružiti najbolju igru na tom duelu", poručila je kapiten Srbije.

Maja Ognjenović je izjavila da je razočarana zbog loše igre i prvog poraza na šampionatu, ali istakla da taj neuspjeh ne smije negativno da utiče na ekipu pred veoma važan duel sa Njemačkom.

"Dogovor je bio da ih napadnemo servisom, ali se to nije desilo. Poražavajuće je što smo samo u prvom setu napravile čak sedam servis grešaka i zahvaljujući svojim propustima omogućile smo Turskoj da pobijedi. Ipak, ne smijemo tragično da shvatimo poraz, jer je naredni meč od velikog značaja", rekla je Ognjenović.

"Svi u timu moramo da budemo skoncentrisani na duel sa Njemačkom. Poznato je da su one nezgodna ekipa, iako nemaju jake indivudualce. Imaju odličan servis i prijem, i igraju veoma disciplinovano. Veoma dobro smo svjesne značaja tog meča i zato sam sigurna da ćemo pružiti više od sto odsto svojih mogućnosti kako bismo upisale pobjedu",
naglasila je dizač selekcije Srbije.

Mlada Stefana Veljković naglasila je da ekipa želi da se vrati na pobjednički put i da će već protiv Njemačke pokazati da je u pitanju bio samo slab dan.

"Daćemo sve od sebe da pobijedimo Njemačku, jer smo svjesne da nam samo trijumf donosi prolaz u polufinale",
rekla je Veljković.

Selekcija Srbije na utakmici protiv Njemačke imaće i veliku podršku sa tribina dvorane u Katovicama. Najbolji srpski plivač Milorad Čavić doputovao je u Poljsku da podrži cijelu reprezentaciju, a prije svih svoju djevojku Ivanu Đerisilo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC